Despre noi

Ești pe mâini bune.

ASTFEL AM ÎNCEPUT.

Istoricul nostru

TOPKINETO Recuperare Medicală a luat ființă în anul 2012, la Iași, atunci când o idee, considerată poate puțin prea îndrâzneață la acea vreme s-a materializat prin insistențele și eforturile colective. Acea idee era cea de a practica recuperarea medicală la un nivel înalt de profesionalism chiar în România. Odată cu trecerea anilor am acumulat experiențe de neprețuit printre care contribuțiile aduse la concerte susținute de staruri internaționale, la zecile de evenimente sportive sau la firmele în care ne-a fost solicitată expertiza.


VALORILE NOASTRE.

Mai mult decât un pacient. Un prieten.

Fie că tratăm o afecțiune profesională, ortopedică, reumatică sau sportivă, echipa noastră pluridisciplinară oferă soluții 100% personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

PREVENȚIA ESTE MAI IEFTINĂ DECÂT BOALA.

Și mai puțin dureroasă.

Având la bază cei peste 17 ani de experiență combinată în domeniile recuperării medicale și a nutriției și dieteticii, membrii echipei noastre cred cu tărie că cele mai solide rezultate se obțin printr-o abordare preventivă, detaliată și bazată pe o comunicare terapeut - pacient - terapeut eficientă.


MUNCA NOASTRĂ ESTE DESPRE VOI.

Clienții și pacienții noștri valoroși.

Prin implicarea noastră, prin cunoașterea profundă a afecțiunilor și a nevoilor pacienților noștri reușim de 5 ani să atragem aprecieri pentru calitatea și seriozitatea serviciilor oferite. De asemeni, pe plan local și național suntem considerați ca fiind o sursă de informare și insiprație, atât pentru pacienți, dar și pentru tinerii specialiști din domeniu. Totul pentru că ne pasă de componenta umană, la fel de mult cât de latura științifică.

Servicii Topkineto

Informarea şi zâmbetul pacienţilor sunt prioritatea noastră. Eşti pe mâini bune.

Faceți cunoștință cu echipa TOPKINETO

Alexandru Lefter

Nascut in Iasi la 3 iunie 1983, Alexandru Lefter este kinetoterapeut licentiat, cu experiente si recomandari internationale din tari ca si Romania,…

Licentiat in kinetoterapie de catre Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, FEFS, unde cu…

Dan Andrei Ciubotariu

Născut la 2 decembrie 1991 în Botoșani, Dan face parte din noua generație de kinetoterapeuți. Dragostea pentru sport și sanatate și-a pus amprenta pe…

Daniel Bălinișteanu

Daniel Bălinișteanu este fiziokinetoterapeut licențiat provenind din noua generație de specialiști orientați spre rezultate rapide prin abordări…

Mihaela Acasandrei

Tânără și extrem de ambițioasă, cu zeci de articole de specialitate publicate deja, Mihaela Acasandrei completează lanțul recuperării medicale cu o…

Bandaje kinesiologice

SA AUZIM CE NE SPUN PACIENTII NOSTRI

  • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

    Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
  • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

    ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
  • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

    ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals