Servicii și Pachete

Servicii de recuperare si prevenție medicală prin kinetoterapie în cabinet, la locul de muncă și în cadrul competițiilor sportive.

SERVICII DE RECUPERARE ȘI PREVENȚIE MEDICALĂ PRIN FIZIO-/ KINETOTERAPIE

Fie că tratăm o afecțiune profesională, ortopedică, reumatică sau sportivă, echipa noastră pluridisciplinară oferă soluții 100% personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

Servicii la birou

Serviciul de recuperare și prevenție medicală prin kinetoterapie și educație posturală la birou.

KINETOTERAPIE LA DOMICILIU

Durerile de spate sunt una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale omului modern, dar pozițiile deficitare adoptate la birou mai pot provoca și dureri cervicale, dureri de membre, mușchi și articulații.

SERVICII SPORTIVE

În sport kinetoterapeutul ajută sportivii accidentați să revină la nivelul de perfomanță și randamentul de dinaintea survenirii traumatismului.

REEDUCARE POSTURALĂ

Un kinetoterapeut bine pregătit vă poate ajuta să identificați și să corectați împreună anumitele carențe în biomecanica corpului dumneavoastră.

Pachete Topkineto

Oferim soluții 100% personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

CONSULTAȚIE / EVALUARE KINETOTERAPEUTICĂ

50 lei / ședința

Împreună cu unul dintre kinetoterapeuții noștri experimentați veți găsi răspunsurile și bineînțeles soluțiile la durerile sau afecțiunile dumneavoastră. Consultația este gratuită în cazul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Contact

Şedință individuală completă

Toate procedurile sunt incluse

80 lei / ședința

Şedință personalizată ce include consultația şi toate procedurile necesare (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, TENS, gimnastică medicală etc.). Economisești 50 de lei (prețul consultației).

Contact

Bandajări kinesiologice

20 - 30 lei / procedură

Bandajări speciale cu rol de susținere și relaxare musculară, facilitează mișcarea și contribuie la grăbirea recuperării. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

GIMNASTICĂ MEDICALĂ

20 - 30 lei / procedură

Gimnastica medicală prin exercițiile sale este în general recomandată pentru recuperarea sau îmbunătățirea funcțiilor sistemului musculo-scheletal, precum îmbunătățirea posturii corporale. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Electrostimulare analgezică și de tonifiere

Eficientă în tratamentul durerii și în recuperarea atrofiilor musculare post-operatorii

20 - 30 lei / procedură

Tehnologie elvețiană de ultimă generație eficientă în tratamentul durerilor de spate asociate herniei de disc, în creșterea performanțelor recuperării post-operatorie la nivelul oricărei articulații sau în refacerea rapidă și nedureroasă post antrenament. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Masaj terapeutic localizat

Eficient în contracturile musculare dureroase

20 - 30 lei / procedură

Sursa durerii poate lua forma unei contracturi musculare sau inflamații locale. Acest masaj ajută la vindecarea și eliminarea durerii țintind sursa acestora, nu doar a simptomelor.

Detalii

TERAPIA TENS

Eficientă în paralizia facială idiopatică (Bell)

20 - 30 lei / procedură

Electro-neuro-stimularea transcutanată are rol de modulare a perceptiei durerii, utilizata la reducerea durerilor musculare și la stimularea musculară în cazul parezelor, de ex. pareza facială. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

TERAPIA SCENAR

Eficientă în durerile musculo-articulare

20 - 30 lei / procedură

Terapia SCENAR reprezintă o formă de electrostimulare. Stimulează generarea de endorfine (analgezicul natural al corpului) grăbind astfel procesele de auto-vindecare ale organismului. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Reeducare posturală

Află unde greșești și cum îți poți îmbunătăți postura

20 - 30 lei / procedură

Lucrezi la birou și simți că nu mai ai stare pe scaun din cauza poziției? Metodele implicate conduc spre o mai bună postură corporală, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere medical. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Contact

Pachet 6 şedințe

Şedințe de fizio-kinetoterapie

450 lei / pachet

Pachet de 6 şedințe cu toate procedurile incluse, în regim de lucru unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Salvezi 30 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

PACHET 12 ŞEDINȚE

Şedințe de fizio-kinetoterapie

800 lei / pachet

Pachet de 12 şedințe cu toate procedurile incluse, în regim unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, electrostimulare, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Economisești 160 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

PACHET 24 ŞEDINȚE

Şedințe de fizio-kinetoterapie

1400 lei / pachet

Pachet de 24 şedințe cu toate procedurile incluse, în regim unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Salvezi 520 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

Nutriție și dietetică

50 - 120 lei / ședința

Consultanță profesională în nutriție și dietetică generală, pediatrică și sportivă. Mihaela Acasandrei, Nutriționist Dietetician Licențiat.

Contact

SA AUZIM CE NE SPUN PACIENTII NOSTRI

  • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

    Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
  • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

    ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
  • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

    ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals