Cârje de împrumut în Iași

Ai folosit cârje sau scaun cu rotile și acum te împiedici de ele în casă? De multe ori întâlnim pacienți care ne povestesc despre externarea din spital după o intervenție chirugicală ortopedică. Majoritatea poveștilor au în comun faptul că pacienții nu au primit cârje sau un fotoliu rulant (scaun cu rotile) pentru a se deplasa facil la ieșirea din spital.

featured image

După o accidentare ai mers în cârje, iar la finalul recuperării medicale ai simțit să le arunci cât mai departe? Este un sentiment normal, întâlnit la toți pacienții care s-au aflat în situația ta. Noi te scăpăm de dispozitivele de mers de care nu mai ai nevoie și le oferim spre împrumut oamenilor care au cu adevărat nevoie de ele, care la rândul lor le vor aduce înapoi. Noi ne vom asigura că sunt funcționale și dezinfectate înainte de a ajunge în mâinile următorului pacient.

Din pacate, nu puține sunt situațiile când după o internare într-un spital, pacientul este externat fără aceste dispozitive și singurul său sprijin devine un părinte, frate sau prieten.

Astfel, cabinetul nostru va găzdui dispozitivele donate de foștii pacienți, până când altcineva va avea nevoie să se ajute de ele pentru o deplasare independentă, de exemplu, spre cabinetul de kinetoterapie. Această idee ne-a venit atunci când am fost întrebați de câțiva pacienți dacă am putea să facem din nou utile astfel de dispozitive de mers după prima lor utilizare.

Mulțumim pentru gestul tău omenos!

Adresa și programul nostru le găsești în secțiunea de contact.