Pachete Kinetoterapie și Fizioterapie

Află tot ce trebuie să știi despre serviciile, pachetele și opțiunile noastre tarifare.

consultație / evaluare kinetoterapeutică

50 lei / consult.

Împreună cu unul dintre kinetoterapeuții noștri experimentați veți găsi răspunsurile și bineînțeles soluțiile la durerile sau afecțiunile dumneavoastră. Consultația este gratuită în cazul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Contact

Şedință individuală completă fizio-kinetoterapie

Toate procedurile sunt incluse

80 lei / ședința

Şedință personalizată ce include consultația şi toate procedurile necesare de fizioterapie si kinetoterapie (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, TENS, gimnastică medicală etc.). Economisești 50 de lei (prețul consultației).

Contact

Bandajări kinesiologice

Ideale în dureri de spate, umeri sau genunchi.

20 - 30 lei / procedură

Bandajări speciale cu rol de susținere și relaxare musculară, facilitează mișcarea și contribuie la grăbirea recuperării. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Kinetoterapie - gimnastică medicală

Eficientă împreună cu planul analgezic de fizioterapie

20 - 30 lei / procedură

Gimnastica medicală, parte din kinetoterapie, prin exercițiile sale este în general recomandată pentru recuperarea sau îmbunătățirea funcțiilor sistemului musculo-scheletal, precum îmbunătățirea posturii corporale. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Electrostimulare analgezică și de tonifiere

Eficientă în tratamentul durerilor de spate și în recuperarea atrofiilor musculare

20 - 30 lei / procedură

Tehnologie elvețiană de ultimă generație eficientă în tratamentul durerilor de spate asociate herniei de disc, în creșterea performanțelor recuperării post-operatorie la nivelul oricărei articulații sau în refacerea rapidă și nedureroasă post antrenament. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Masaj terapeutic localizat

Face parte din procedurile de fizioterapie și este eficient în contracturile musculare dureroase

20 - 30 lei / procedură

Sursa durerii poate lua forma unei contracturi musculare sau inflamații locale. Acest masaj ajută la vindecarea și eliminarea durerii țintind sursa acestora, nu doar a simptomelor. Cele mai bune rezultate se obțin combinat cu kinetoterapia - gimnastica medicală

Detalii

Terapia tens (electrostimulare transcutanată)

Eficientă în paralizia facială idiopatică (Bell)

20 - 30 lei / procedură

Electro-neuro-stimularea transcutanată are rol de modulare a perceptiei durerii, utilizata la reducerea durerilor musculare și la stimularea musculară în cazul parezelor, de ex. pareza facială. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

terapia scenar (efect analgezic)

Eficientă în durerile asociate cu hernia de disc

20 - 30 lei / procedură

Terapia SCENAR reprezintă o formă de electrostimulare. Stimulează generarea de endorfine (analgezicul natural al corpului) grăbind astfel procesele de auto-vindecare ale organismului. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Reeducare posturală

Află unde greșești și cum îți poți îmbunătăți postura

20 - 30 lei / procedură

Lucrezi la birou și simți că nu mai ai stare pe scaun din cauza poziției? Metodele implicate conduc spre o mai bună postură corporală, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere medical. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Contact

Pachet 6 şedințe fizioterapie și kinetoterapie

Ideal pentru dureri acute cu tratament de scurtă durată

450 lei / pachet

Pachet de 6 şedințe cu toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie incluse, în regim de lucru unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Salvezi 30 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

Pachet 12 ședințe fizioterapie și kinetoterapie

Ideal pentru tratamentul afecțiunilor cronice

800 lei / pachet

Pachet de 12 şedințe cu toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie incluse, în regim unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, electrostimulare, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Economisești 160 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

Pachet 24 de ședințe fizioterapie și kinetoterapie

Ideal în tratamentele de durată medie și lungă post-operatorii

1400 lei / pachet

Pachet de 24 şedințe cu toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie incluse, în regim unu-la-unu (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, gimnastică medicală etc.) Salvezi 520 lei față de tarifarea per şedință.

Contact

Consultanță în nutriție și dietetică

50 - 120 lei / ședința

Consultanță profesională în nutriție și dietetică generală, pediatrică și sportivă. Mihaela Acasandrei, Nutriționist Dietetician Licențiat.

Contact