Politica privind protectia datelor cu caracter personal

TOPKINETO Recuperare Medicala cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului TOPKINETO Recuperare Medicala, clienti, potentiali clienti, furnizori, potentiali furnizori) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele cu caracter personal in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin ploireferire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

Aceasta politica de confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, partenerilor nostri de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru web, topkineto.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin e-mail, formular de contact sau prin intermediul altor variante off-line.

Aceasta politica de confidentialitate descrie:

 • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
 • Scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. cu caracter personal;
 • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • Durata procesarii acestor date;
 • Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;
 • Cui ii putem dezvalui datele cu caracter personal.

1. Daca sunteti pacient sau potential pacient al TOPKINETO Recuperare Medicala

Scopurile prelucrariI si Comunicarea cu dumneavoastra

Este posibil sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru si de serviciile noastre precum si de procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin intermediul web site-ului nostru topkineto.ro.

In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu solicitarile dumneavoastra. Scopul prelucarii in acest caz este analizarea cererilor dumneavoastra si oferirea de raspunsuri la acestea.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Pentru utilizarea stricta in scopul comunicarii cu dumneavastra prin intermediul Formularelor de Contact disponibile pe difere pagini in site-ul topkineto.ro, cat si prin intermediul Formularului de Programari Online disponibil pe difere pagini in site-ul topkineto.ro,

 • nume, prenume, e-mail si numar de telefon

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca TOPKINETO Recuperare Medicala sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea TOPKINETO Recuperare Medicala de a va furniza serviciile disponibile, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

TOPKINETO Recuperare Medicala se angajeaza in a nu dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal nicunei categorii de destinatari, parteneri, furnizori de servicii, marketing fiind excluse autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului) conform legilor in vigoare.

4. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

 • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
 • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
 • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
 • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
 • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre TOPKINETO Recuperare Medicala prin accesarea formularului de contact la adresa Contact sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de email: alk(at)topkineto.ro sau ne puteti suna la numarul de telefon 0770 540 811.

Pe baza acestei cereri, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare);
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

5. Durata prelucrarii datelor

va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra, in conditiile Directivei 95/46 / CE ("GDPR").

6. Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.