Serviciu iesean implicat in Turneul International de Tenis

Serviciu iesean implicat in Turneul International de Tenis

featured image

Topkineto - prezent la Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iasi. Primul serviciu de kinetoterapie din Romania pentru evenimente sportive si locul de munca a fost solicitat sa participe la competitia organizata de Clubul Sportiv CFR Iasi in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis. Topkineto sustine in continuare activitatile sportive si se alatura Federatiei Internationale de Tenis, care aduce Trofeul International de Tenis in Iasi, in perioada 5-14 iulie 2013. Evenimentul este gazduit de Arena CFR si face parte dintr-un circuit international. In aceeasi perioada se organizeaza turnee in tari precum China, India, Egipt, Thailanda, Turcia, Italia, Spania, Germania, Franta si SUA.

Prezenta Topkineto va fi asigurata chiar de kinetoterapeutul principal al echipei, Alexandru Lefter, care a acceptat cu bucurie implicarea in competitie si care se va ocupa de prevenirea si tratarea accidentarilor acute ce pot aparea pe parcursul acestui eveniment sportiv. Topkineto vine in intampinarea multiplelor probleme ce pot aparea pe durata activitatii sportive la nivel profesional sau recreational, oferind asistenta, consultanta si tratament.

Favorita in competita de la Iasi este romanca Diana Buzean (ex-Enache), cea care a mai castigat in 2011 proba de simplu si dublu a turneului feminin din stravechea capitala a Moldovei. Pe tabloul principal al competitiilor si pe listele alternative din tarile aflate in circuitul competitional, figureaza nume importante ale tenisului romanesc: ieseanca Michele Alexandra Zmau (17 ani), fosta componenta a Clubului Sportiv CFR Iasi, Elena Bogdan (21 ani, Craiova), insotita de antrenorul Marius Comanescu si Laura Ioana Andrei (25 ani, Bucuresti), sub coordonarea Lianei Ungur, fiica legendarului fotbalist Ilie Balaci.

trofeul municipiului iasi

Ce reprezinta Topkineto?

Pasiunea, devotamentul, munca si mai ales dragostea pentru oameni au dus la nasterea Topkineto - primul serviciu mobil de kinetoterapie din Romania, prezent atat la evenimente sportive cat si la locul de munca. Echipa noastra de specialisti este una tanara si cu experienta bogata in recuperare si preventie medicala prin kinetoterapie, experienta dobandita in urma anilor de studiu si practica in Romania, Anglia si Danemarca.

Specialistii Topkineto va stau la dispozitie cu metode si tehnici inovative de recuperare medicala post-traumatica precum: kinesio taping, terapia trigger-point, bandaje corective, masaj terapeutic localizat, TENS pe puncte de acupunctura si gimnastica medicala. Oferim servicii de asistenta, consultanta si tratament in traumatismele sportive, pentru a asigura un viitor stralucit sportului in Romania.


CONTACT: tel.: 0741 47 93 91; e-mail: alk(at)topkineto.ro