Echipa

Echipa noastră, formată din specialiști autorizați cu experiență națională și internațională în recuperare medicală ortopedică, reumatică, sportivă și a afecțiunilor profesionale, vă pune la dispoziție o gamă largă de tehnici și metode moderne pentru a vă oferi cea mai grabnică și eficientă recuperare posibilă. Încă din anul 2012, aceasta este echipa TOPKINETO Recuperare Medicală.

ALEXANDRU LEFTER

Nascut în Iași la 3 iunie 1983, Alexandru Lefter este kinetoterapeut, fondator și manager, cu experiențe si recomandări internaționale din tari precum…

CĂTĂLINA GIURUMESCU

Cătălina Giurumescu, fiziokinetoterapeut autorizat, se distinge prin pasiunea sa continuă pentru învățare, demonstrată încă din timpul studiilor…

Determinată și dornică să-și exercite meseria cu pasiune, Cătălina a fost întotdeauna în fruntea…

DAN ANDREI CIUBOTARIU

Kinetoterapeut profesionist autorizat cu o expertiză vastă în recuperarea afecțiunilor ortopedice, vertebrale și de natură sportivă. Atât dragostea sa…

Membru al echipei noastre încă din 2015, Dan Ciubotariu a jucat un rol semnificativ nu doar în…

DANIEL BĂLINIȘTEANU

Un fiziokinetoterapeut remarcabil, reprezentând cu succes o generație de specialiști dedicați obținerii de rezultate rapide în recuperarea…

Cu o abordare proactivă și o viziune orientată către rezultate, Daniel s-a alăturat echipei noastre…

RALUCA RADIȘ

Raluca Radiș este fiziokinetoterapeut licențiat autorizat, cu experiența profesională semnificativă acumulată în recuperarea afecțiunilor…

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI DESPRE SERVICIILE NOASTRE

 • Nu ma puteam concentra la ceea ce fac la serviciu inainte de Topkineto. Merg de jumatate de an de 2-3 ori pe saptamana la ei si durerile mele de spate s-au ameliorat considerabil. Echipa este tanara, energica si gata sa vina in sprijinul tau pentru a te face bine. Recomand cu incredere serviciile lor!

  GEORGE ISACHI, Programator
 • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

  Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
 • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

  ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals
 • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

  ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
 • Va admir pentru ca sunteti profesionisti, foarte seriosi si plini de energie. Buna dispozitie si glumele nu lipsesc de la nicio sedinta si aveti solutii pentru cei fricosi. De multe ori am zis ce ma fac eu cu voi, dar stau si ma intreb ce o sa ma fac eu fara voi!! Nota 10 pentru echipa voastra!

  ANCA MARIA, Economist
 • Unul din cele mai profesioniste cabinete de Recuperare Medicală din Iași! Tarife acceptabile, personal tânăr și dedicat. Recomand cu încredere deplină.

  NICOLAE-DAN MUTU, IT
 • Am suferit o operatie la coloana, iar dupa cele 6 saptamani de repaos, am ales sa fac recuperare la ei. A fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Sunt foarte multumita de ceea ce am invatat la TOPKINETO si ma bucur ca pot face exercitiile si acasa si sa imi continui recuperarea. Multumesc TOPKINETO

  ANA-MARIA COCA, Artist
 • Nu îmi amintesc ce am simțit atunci când am reușit să merg singură fără să mă țină mama de mânuță, dar încă am amintirea vie a primilor mei pași fără cârjă, la îndemnul lui Alexandru Lefter. Unul dintre cele mai fericite momente! În prima ședință un pas, în a doua mai mulți, iar în a treia deja renunțasem la cârjă! Dăruirea și pasiunea familiei TOPKINETO, nu numai că te ajută să te recuperezi fizic cât și psihic. Mereu pe mâini bune! Mulțumesc! :)

  BEATRICE ROTARU, Reception Manager
 • După o vizită la Topkineto sunt bucuros că pot continua să fac ceea ce-mi place: să alerg cât mai multe maratoane și ultramaratoane. Profesionalismul celor de la Topkineto mă obligă să revin la ei de fiecare dată pentru recuperarea de după inevitabilele accidentari sau pentru un simplu ITP. Orice sportiv profesionist sau amator care se respectă trebuie să aibă lângă el o echipă de kinetoterapeuti!

  DORU MUNTEANU, Maratonist montan