Servicii și Tarife

Servicii de fizioterapie și kinetoterapie în sistem privat la prețuri asemănătoare cu cele oferite de Casa de Asigurări de Sănătate, fără timp de așteptare și fără limită de fonduri.

PACHETE CU PROCEDURI DE FIZIOTERAPIE ȘI KINETOTERAPIE


Oferim soluții 100% personalizate, prin combinarea creativității, atenției la detalii, tehnologiei, a unui moral ridicat și mai ales a cunoștințelor. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.

Şedință individuală completă

Toate procedurile sunt incluse

100 lei / ședința

Şedință personalizată ce include consultația + toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare (vibromasaj, SCENAR, bandajări kinesiologice, TENS, gimnastică medicală etc.). Economisești 100 de lei (prețul consultației).

Programare

Pachet 10 ședințe de kinetoterapie și fizioterapie

Ideal pentru tratamentul afecțiunilor cronice

800 lei / pachet

Pachet de 10 şedințe + consultația + toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie necesare incluse. Economisești 200 lei față de tarifarea per şedință.

Cere pachetul

Pachet 20 ședințe fizioterapie și kinetoterapie

Ideal pentru tratamentele de durată medie și lungă post-operatorii

1400 lei / pachet

Pachet de 20 şedințe + consultația + toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie necesare. Economisești 200 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe.

Cere pachetul

Pachetul 100% Kineto 10 ședințe

Program personalizat de exerciții fizice riguros ghidate și monitorizate de către echipa noastră de terapeuți

600 lei / pachet

Dacă recuperarea afecțiunii tale presupune doar exerciții și proceduri fizice specifice kinetoterapiei, fără procedurile de fizioterapie, atunci acesta este pachetul potrivit pentru tine. Consultația este gratuită și salvezi 200 lei față de tarifarea per ședință.

Cere pachetul

Pachetul 100% Kineto 20 ședințe

Program personalizat de exerciții specifice kinetoterapiei

1100 lei / pachet

Acest pachet este destinat pacienților ce necesită recuperare de durată și conține o vastă varietate de exerciții și proceduri fizice personalizate, fără procedurile de fizioterapie, fie că suferă de o afecțiune reumatică sau ortopedică. Consultația este gratuită și salvezi 100 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe.

Cere pachetul

Pachet 5 şedințe kinetoterapie și fizioterapie

Ideal în tratamentul durerilor acute

450 lei / pachet

Pachet de 5 şedințe + consultația + toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie necesare incluse. Salvezi 50 lei față de tarifarea per ședință.

Cere pachetul

Pachet 10 ședințe recuperare respiratorie COVID-19

Pachet ideal pentru persoanele care se află în perioada de recuperare după infectarea cu COVID-19

700 lei / pachet

Programul conține 10 ședințe compuse din exerciții de respirație și gimnastică medicală posturală cu intensitate graduală și este special conceput pentru a îmbunătăți funcția respiratorie și să elimine sechelele într-un ritm accelerat.

cere pachetul

Pachet 10 șed. post-natal și diastază abdominală

Program special conceput pentru mămici

800 lei / pachet

Pachet de 10 ședințe ce conține evaluarea kinetoterapeutică + exerciții de relaxare + exerciții de tonifiere + exerciții respiratorii + toate procedurile de fizioterapie cu rol analgezic și de relaxare necesare.

Cere pachetul

Reeducare posturală

Află unde greșești și cum îți poți îmbunătăți postura

60 lei / ședință

Lucrezi la birou și simți că nu mai ai stare pe scaun din cauza poziției? Metodele implicate conduc spre o mai bună postură corporală, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere medical. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Programare

Consultație / evaluare kinetoterapeutică

100 lei / consult

Împreună cu unul dintre kinetoterapeuții noștri experimentați veți găsi răspunsurile și soluțiile la durerile sau afecțiunile dumneavoastră. Consultația este gratuită în cazul achiziționării unui pachet cu toate procedurile incluse.

Programare

Pachetul Reumatism 10 ședințe

Pachetul ideal pentru a reda randamentul maxim al mușchilor și articulațiilor în bolile reumatice

500 lei / pachet

Planul conține proceduri specifice reumatismului de creștere a mobilității și a forței musculare precum gimnastica medicală + masaj terapeutic + electrostimulare musculară + fitness moderat. Destinat exclusiv persoanelor cu vârste de peste 60 ani.

DETALII

Electrostimulare analgezică și de tonifiere

Eficientă în tratamentul durerilor de spate și în recuperarea atrofiilor musculare

50 lei / procedură

Tehnologie elvețiană de ultimă generație eficientă în tratamentul durerilor de spate asociate cu hernia de disc, în creșterea performanțelor recuperării post-operatorie la nivelul oricărei articulații sau în refacerea rapidă și nedureroasă post antrenament.

Detalii

Bandajăre kinesiologică

Ideale în durerile de spate, genunchi și umeri

50 lei / procedură

Bandajări speciale cu rol de susținere și relaxare musculară, facilitează mișcarea și contribuie la grăbirea recuperării.

Detalii

Kinetoterapie / Gimnastică medicală

Eficientă practicată împreună cu planul de fizioterapie analgezică

80 lei / ședință

Gimnastica medicală, parte din kinetoterapie, prin exercițiile sale este în general recomandată pentru recuperarea sau îmbunătățirea funcțiilor sistemului musculo-scheletal, precum îmbunătățirea posturii corporale. Tarif valabil în afara unui pachet.

Detalii

Terapia SCENAR (cu rol analgezic)

Eficientă în durerile asociate cu hernia de disc

50 lei / procedură

Terapia SCENAR reprezintă o formă de electrostimulare. Stimulează generarea de endorfine (analgezicul natural al corpului) grăbind astfel procesele de auto-vindecare ale organismului.

Detalii

Terapia TENS (electrostimulare transcutanată)

Eficientă în paralizia facială idiopatică (Bell)

50 lei / procedură

Electro-neuro-stimularea transcutanată are rol de modulare a perceptiei durerii, utilizata la reducerea durerilor musculare și la stimularea musculară în cazul parezelor, de ex. pareza facială. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Detalii

Masaj terapeutic localizat asistat de aparatură

Eficient în contracturile musculare dureroase

50 lei / procedură

Sursa durerii poate lua forma unei contracturi musculare sau inflamații locale. Acest masaj ajută la vindecarea și eliminarea durerii țintind sursa acestora, nu doar a simptomelor. Completează perfect procedurile de kinetoterapie și fizioterapie analgezică.

Detalii

Workshop de educație posturală

Evaluăm cauzele și minimalizăm efectele nocive dezvoltate de munca de birou.

50 lei / 2h / angajat

Workshop-urile de educație posturală și kinetoterapie prin trainerul Alexandru Lefter, formator și kinetoterapeut cu 14 ani de experiență națională și internațională, abordează subiecte precum pozițiile corecte de muncă și greșelile frecvente care se regăsesc în lucrul la birou, exerciții de relaxare a coloanei vertebrale și musculaturii implicate, discutându-se chiar și criteriile corecte de alegere a scaunelor de lucru, a saltelelor sau a pernelor.

cere detalii

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI DESPRE SERVICIILE NOASTRE

 • Nu ma puteam concentra la ceea ce fac la serviciu inainte de Topkineto. Merg de jumatate de an de 2-3 ori pe saptamana la ei si durerile mele de spate s-au ameliorat considerabil. Echipa este tanara, energica si gata sa vina in sprijinul tau pentru a te face bine. Recomand cu incredere serviciile lor!

  GEORGE ISACHI, Programator
 • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

  Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
 • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

  ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals
 • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

  ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
 • Va admir pentru ca sunteti profesionisti, foarte seriosi si plini de energie. Buna dispozitie si glumele nu lipsesc de la nicio sedinta si aveti solutii pentru cei fricosi. De multe ori am zis ce ma fac eu cu voi, dar stau si ma intreb ce o sa ma fac eu fara voi!! Nota 10 pentru echipa voastra!

  ANCA MARIA, Economist
 • Unul din cele mai profesioniste cabinete de Recuperare Medicală din Iași! Tarife acceptabile, personal tânăr și dedicat. Recomand cu încredere deplină.

  NICOLAE-DAN MUTU, IT
 • Am suferit o operatie la coloana, iar dupa cele 6 saptamani de repaos, am ales sa fac recuperare la ei. A fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Sunt foarte multumita de ceea ce am invatat la TOPKINETO si ma bucur ca pot face exercitiile si acasa si sa imi continui recuperarea. Multumesc TOPKINETO

  ANA-MARIA COCA, Artist
 • Nu îmi amintesc ce am simțit atunci când am reușit să merg singură fără să mă țină mama de mânuță, dar încă am amintirea vie a primilor mei pași fără cârjă, la îndemnul lui Alexandru Lefter. Unul dintre cele mai fericite momente! În prima ședință un pas, în a doua mai mulți, iar în a treia deja renunțasem la cârjă! Dăruirea și pasiunea familiei TOPKINETO, nu numai că te ajută să te recuperezi fizic cât și psihic. Mereu pe mâini bune! Mulțumesc! :)

  BEATRICE ROTARU, Reception Manager
 • După o vizită la Topkineto sunt bucuros că pot continua să fac ceea ce-mi place: să alerg cât mai multe maratoane și ultramaratoane. Profesionalismul celor de la Topkineto mă obligă să revin la ei de fiecare dată pentru recuperarea de după inevitabilele accidentari sau pentru un simplu ITP. Orice sportiv profesionist sau amator care se respectă trebuie să aibă lângă el o echipă de kinetoterapeuti!

  DORU MUNTEANU, Maratonist montan