Servicii și Tarife

Aici găsești detalii despre pachetele de servicii de recuperare medicală, tarifele practicate în clinică, facilitățile fiscale și relația cu companiile de asigurări.

PACHETE DE RECUPERARE MEDICALĂ CU PROCEDURI DE

FIZIOTERAPIE ȘI KINETOTERAPIE


Oferim soluții 100% personalizate, prin combinarea experienței noastre, atenției la detalii, tehnologiei, cât și a unui moral ridicat, de mare importanță în recuperarea medicală. Scopul nostru este acel de a crea un mediu confortabil pentru pacienții noștri, atât din punct de vedere fizic, psihic, dar și financiar.


ASIGURĂRI ȘI CHELTUIELI DEDUCTIBILE ASOCIATE PROCEDURILOR DE KINETOTERAPIE ȘI FIZIOTERAPIE


1. Serviciile și procedurile de recuperare medicală precum cele de kinetoterapie și fizioterapie pe care le oferim sunt decontate de majoritatea companiilor de asigurări private. Verifică-ți polița sau întreabă asiguratorul despre serviciile de recuperare medicală incluse în pachetul tău, iar noi te vom asista să recuperezi sumele cuvenite, indiferent de compania de asigurări cu care colaborezi.

2. Dacă sunt decontate de către angajator, conform Codului Fiscal, serviciile medicale de specialitate precum kinetoterapia, fizioterapia și recuperarea medicală în general, furnizate sub formă de abonament reprezintă: venit neimpozabil pentru angajat și cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit pentru angajator. Pragul anual per angajat este de 400 euro. Verifică împreună cu angajatorul tău această opțiune, iar noi te vom asista să recuperezi cheltuielile prin facturarea și detalierea procedurilor efectuate, fie că vorbim despre fizioterapie, kinetoterapie sau un cumul complex de proceduri.

Evaluare inițială | Consultație

100 lei / evaluare

Împreună cu unul dintre fizio/-kinetoterapeuții noștri experimentați veți găsi răspunsurile și soluțiile la durerile sau afecțiunile dumneavoastră înainte de a decide care este pachetul de ședințe care vi se potrivește cel mai bine. Durata maximă: 30 min.

Programare

Şedință individuală completă

Toate procedurile sunt incluse

150 lei / ședința

Şedință personalizată ce include evaluarea inițială (consultația) + toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare (ex.: vibromasaj, electrostimulare analgezică, bandajări kinesiologice, SCENAR, gimnastică medicală, educație posturală). Economisești 100 de lei (prețul consultației). Durata maximă: 1h30min.

Programare

Pachet 10 ședințe de fizioterapie + kinetoterapie

Ideal pentru tratamentul afecțiunilor cronice

1200 lei / pachet

Pachetul include toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare (vibromasaj, electrostimulare analgezică, bandajări kinesiologice, SCENAR, gimnastică medicală, educație posturală). Economisești 300 lei față de tarifarea per şedință. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Cere pachetul

Pachet 5 şedințe fizioterapie + kinetoterapie

Ideal în tratamentul durerilor acute

700 lei / pachet

Pachet de 5 şedințe cu toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie necesare incluse. Salvezi 50 lei față de tarifarea per ședință. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Cere pachetul

Pachet 20 ședințe fizioterapie + kinetoterapie

Ideal pentru tratamentele de durată medie și lungă post-operatorii

2000 lei / pachet

Pachet de 20 şedințe cu toate procedurile de kinetoterapie și fizioterapie necesare. Economisești 800 lei față de tarifarea per ședință și 400 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe cu toate procedurile incluse. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Cere pachetul

Pachetul 100% Kineto 10 ședințe

Program personalizat de exerciții fizice riguros ghidate și monitorizate de către echipa noastră de terapeuți

900 lei / pachet

Dacă recuperarea afecțiunii tale presupune doar exerciții și proceduri fizice specifice kinetoterapiei, fără procedurile de fizioterapie, atunci acesta este pachetul potrivit pentru tine. Salvezi 100 lei față de tarifarea per ședință. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Cere pachetul

Pachetul 100% Kineto 20 ședințe

Program personalizat de exerciții specifice kinetoterapiei

1600 lei / pachet

Acest pachet este destinat pacienților ce necesită recuperare de durată și conține o vastă varietate de exerciții și proceduri fizice personalizate, fără procedurile de fizioterapie, fie că suferă de o afecțiune reumatică sau ortopedică. Salvezi 400 lei față de tarifarea per ședintă și 200 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Cere pachetul

Pachet 10 ședințe de fizioterapie

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute sau post-acute

1000 lei / pachet

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute (nu include bandajare kinesiologică sau exerciții de kinetoterapie). Durata maximă per ședință: 1h.

Cere pachetul

Pachet 5 ședințe fizioterapie

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute

600 lei / pachet

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute (nu include bandajare kinesiologică sau exerciții de kinetoterapie). Durata maximă per ședință: 1h.

Cere pachetul

Abonament anual 20 ședințe de fizio-kinetoterapie

Ai specialistul alături de tine tot anul, cu timp foarte redus de așteptare.

2000 lei / an

Abonamentul cu proceduri de fizioterapie și kinetoterapie permite angajatului ca pe durata întregului an să aibă acces rapid la specialiștii și procedurile de recuperare medicală necesare pentru a se trata, pentru a se proteja împotriva afecțiunilor profesionale sau pentru a ține sub control afecțiuni musculo-scheletale deja existente. Primești ajutor oricând, tot anul!

DETALII

Pachet 10 ședințe recuperare respiratorie COVID-19

Pachet ideal pentru persoanele care se află în perioada de recuperare după infectarea cu COVID-19

900 lei / pachet

Programul conține 10 ședințe compuse din exerciții de respirație și gimnastică medicală posturală cu intensitate graduală și este special conceput pentru a îmbunătăți funcția respiratorie și să elimine sechelele într-un ritm accelerat. Durata maximă per ședință: 1h.

cere pachetul

Pachet 10 șed. post-natal și diastază abdominală

Program special conceput pentru mămici (post-partum)

900 lei / pachet

Pachet de 10 ședințe ce conține exerciții de relaxare + exerciții de tonifiere a peretelui abdominal + exerciții respiratorii necesare. Ideal în recuperarea diastazei abdomninale post-partum. Durata maximă per ședință: 1h.

Cere pachetul

Reeducare posturală

Află unde greșești și cum îți poți îmbunătăți postura

150 lei / ședință

Lucrezi la birou și simți că nu mai ai stare pe scaun din cauza poziției? Metodele implicate conduc spre o mai bună postură corporală, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere medical. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Programare

Pachetul Reumatism 10 ședințe

Pachetul ideal pentru a reda randamentul maxim al mușchilor și articulațiilor în bolile reumatice

900 lei / pachet

Planul conține proceduri specifice reumatismului de creștere a mobilității și a forței musculare precum gimnastica medicală sau fitness moderat + masaj terapeutic + electrostimulare musculară. Destinat exclusiv persoanelor cu vârste de peste 60 ani. Durata maximă per ședință: 1h30min.

DETALII

Terapia cu unde de șoc (shockwave)

Tratament rapid și eficient cu unde de șoc

100 lei / ședință

Terapia cu unde de șoc dovedește o eficiență înaltă în tratarea calcificărilor, precum osteofitele calcaneene (pinteni calcaneeni), și majoritatea afecțiunilor tendoanelor (tendon ahilian, leziuni ischio-gambier, tendinopatie gluteală, tendinita calcificantă a umărului sau epicondilita laterală și epicondilita medială).

DETALII

Electrostimulare analgezică și de tonifiere

Eficientă în tratamentul durerilor de spate și în recuperarea atrofiilor musculare

80 lei / procedură

Tehnologie elvețiană de ultimă generație eficientă în tratamentul durerilor de spate asociate cu hernia de disc, în creșterea performanțelor recuperării post-operatorie la nivelul oricărei articulații sau în refacerea rapidă și nedureroasă post antrenament. Durata maximă per ședință: 30min.

Detalii

Bandajăre kinesiologică

Ideale în durerile de spate, genunchi și umeri

80 lei / procedură

Bandajări speciale cu rol de susținere și relaxare musculară, facilitează mișcarea și contribuie la grăbirea recuperării.

Detalii

Kinetoterapie / Gimnastică medicală

Eficientă practicată împreună cu planul de fizioterapie analgezică

100 lei / ședință

Gimnastica medicală, parte din kinetoterapie, prin exercițiile sale este în general recomandată pentru recuperarea sau îmbunătățirea funcțiilor sistemului musculo-scheletal, precum îmbunătățirea posturii corporale. Tarif valabil în afara unui pachet. Durata maximă per ședință: 1h30min.

Detalii

Terapia SCENAR (cu rol analgezic)

Eficientă în durerile asociate cu hernia de disc

80 lei / procedură

Terapia SCENAR reprezintă o formă de electrostimulare. Stimulează generarea de endorfine (analgezicul natural al corpului) grăbind astfel procesele de auto-vindecare ale organismului. Durata maximă per ședință: 20 min.

Detalii

Masaj terapeutic localizat asistat de aparatură

Eficient în contracturile musculare dureroase

80 lei / procedură

Sursa durerii poate lua forma unei contracturi musculare sau inflamații locale. Acest masaj ajută la vindecarea și eliminarea durerii țintind sursa acestora, nu doar a simptomelor. Completează perfect procedurile de kinetoterapie și fizioterapie analgezică. Durata maximă per ședință: 15min.

Detalii

Workshop de educație posturală

Evaluăm cauzele și minimalizăm efectele nocive dezvoltate de munca de birou.

Ofertă personalizată / grup

Workshop-urile de educație posturală și kinetoterapie prin trainerul Alexandru Lefter, formator și kinetoterapeut cu 15 ani de experiență națională și internațională, abordează subiecte precum pozițiile corecte de muncă și greșelile frecvente care se regăsesc în lucrul la birou, exerciții de relaxare a coloanei vertebrale și musculaturii implicate, discutându-se chiar și criteriile corecte de alegere a scaunelor de lucru, a saltelelor sau a pernelor.

Detalii

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI DESPRE SERVICIILE NOASTRE

 • Nu ma puteam concentra la ceea ce fac la serviciu inainte de Topkineto. Merg de jumatate de an de 2-3 ori pe saptamana la ei si durerile mele de spate s-au ameliorat considerabil. Echipa este tanara, energica si gata sa vina in sprijinul tau pentru a te face bine. Recomand cu incredere serviciile lor!

  GEORGE ISACHI, Programator
 • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

  Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
 • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

  ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals
 • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

  ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
 • Va admir pentru ca sunteti profesionisti, foarte seriosi si plini de energie. Buna dispozitie si glumele nu lipsesc de la nicio sedinta si aveti solutii pentru cei fricosi. De multe ori am zis ce ma fac eu cu voi, dar stau si ma intreb ce o sa ma fac eu fara voi!! Nota 10 pentru echipa voastra!

  ANCA MARIA, Economist
 • Unul din cele mai profesioniste cabinete de Recuperare Medicală din Iași! Tarife acceptabile, personal tânăr și dedicat. Recomand cu încredere deplină.

  NICOLAE-DAN MUTU, IT
 • Am suferit o operatie la coloana, iar dupa cele 6 saptamani de repaos, am ales sa fac recuperare la ei. A fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Sunt foarte multumita de ceea ce am invatat la TOPKINETO si ma bucur ca pot face exercitiile si acasa si sa imi continui recuperarea. Multumesc TOPKINETO

  ANA-MARIA COCA, Artist
 • Nu îmi amintesc ce am simțit atunci când am reușit să merg singură fără să mă țină mama de mânuță, dar încă am amintirea vie a primilor mei pași fără cârjă, la îndemnul lui Alexandru Lefter. Unul dintre cele mai fericite momente! În prima ședință un pas, în a doua mai mulți, iar în a treia deja renunțasem la cârjă! Dăruirea și pasiunea familiei TOPKINETO, nu numai că te ajută să te recuperezi fizic cât și psihic. Mereu pe mâini bune! Mulțumesc! :)

  BEATRICE ROTARU, Reception Manager
 • După o vizită la Topkineto sunt bucuros că pot continua să fac ceea ce-mi place: să alerg cât mai multe maratoane și ultramaratoane. Profesionalismul celor de la Topkineto mă obligă să revin la ei de fiecare dată pentru recuperarea de după inevitabilele accidentari sau pentru un simplu ITP. Orice sportiv profesionist sau amator care se respectă trebuie să aibă lângă el o echipă de kinetoterapeuti!

  DORU MUNTEANU, Maratonist montan