Servicii și Tarife

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre pachetele de recuperare medicală, procedurile de kinetoterapie și metodele de fizioterapie aplicate în clinica noastră din Iași, tarifele practicate, facilitățile fiscale și relația cu companiile de asigurări.

PACHETE DE

RECUPERARE MEDICALĂ CU PROCEDURI DE

FIZIOTERAPIE ȘI KINETOTERAPIE


Prin angajamentul nostru față de bunăstarea și evoluția pacientului, mereu vom oferi calitate și atenție la detalii, timp, informație și chiar servicii suplimentare pentru a ne asigura că pacientul primește cea mai bună îngrijire posibilă. Aceasta este formula TOPKINETO Recuperare Medicală și modul nostru de a vă mulțumi pentru încrederea pe care ați acordat-o echipei noastre, încă din anul 2012.


Vei fi tratat numai de kinetoterapeuți și fizioterapeuți autorizați, cu studii de specialitate aprofundate

După o atentă evaluare inițială, care vizează personalizarea planului de recuperare, toate procedurile de kinetoterapie, procedurile manuale sau de fizioterapie vor fi aplicate în clinica noastră numai de kinetoterapeuți și fizioterapeuți autorizați, cu studii de specialitate aprofundate.


Oferim ședințe de kinetoterapie cu până la 50% mai lungi decât media națională, fără cost suplimentar

Durata medie națională a unei ședințe de kinetoterapie este de 45 minute. Experiența noastră clinică și orientarea spre rezultat ne ajută să înțelegem că nevoile pacienților noștri sunt diferite de la caz la caz, astfel ședințele noastre de kinetoterapie durează până la 90 de minute. Da, 1 oră și 30 de minute, fără cost suplimentar.


Toate pachetele cu ședințe de kinetoterapie și proceduri de fizioterapie includ suport telefonic sau online

Te vom ghida pe întreaga durată a planului de tratament pentru a ne asigura că te simți în siguranță și în deplină înțelegere a programului de recuperare pe care îl parcurgi.


Îți oferim sprijin financiar prin asistență la recuperarea sumelor de la asigurator

Serviciile și procedurile de recuperare medicală precum cele de kinetoterapie și fizioterapie pe care le oferim sunt decontate de majoritatea companiilor de asigurări de sănătate private. Verifică-ți polița sau întreabă asiguratorul despre serviciile de recuperare medicală incluse în pachetul tău, iar noi vom întocmi raportul financiar solicitat de către asigurator care te va ajuta să recuperezi sumele cuvenite, indiferent de compania de asigurări cu care colaborezi. Nu colaborăm cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate.


Timpul de așteptare de la programare până la tratament este foarte scurt

De la 1 zi la 3 zile. Acesta este timpul maxim petrecut de la apelul tău și până când ne strângem mâinile în cabinet.

Simplu și Rapid.

Evaluare inițială

Esențială în vederea stabilirii unui plan de tratament personalizat

150 lei / evaluare

Împreună cu unul dintre fizio/-kinetoterapeuții noștri experimentați veți găsi răspunsurile și soluțiile la durerile sau afecțiunile dumneavoastră înainte de a decide care este pachetul de ședințe care vi se potrivește cel mai bine.

Durata maximă: 30 minute

Programare

Şedință individuală completă

Evaluarea + toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare incluse

200 lei / ședință

Şedință personalizată ce include evaluarea inițială și întocmirea planului de tratament + procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare în prima ședință (ex.: vibromasaj, electrostimulare analgezică, bandajări kinesiologice, SCENAR, gimnastică medicală, educație posturală). Economisești 150 de lei (prețul evaluării).

Durata maximă: 90 minute

Programare

Ședință completă fizioterapie + kinetoterapie

Proceduri de fizioterapie și kinetoterapie incluse

150 lei / ședință

Şedință personalizată ce include toate procedurile de fizioterapie și kinetoterapie necesare (ex.: vibromasaj, electrostimulare analgezică, bandajări kinesiologice, SCENAR, gimnastică medicală, educație posturală). Tarif aplicabil numai în cazul în care se alege plata per ședință. Evaluarea inițială este necesară.

Durata maximă: 90 minute

PROGRAMARE

Pachet 10 ședințe de fizioterapie + kinetoterapie

Ideal pentru tratamentul afecțiunilor cronice sau după o intervenție chirugicală de complexitate redusă

1300 lei / pachet

În baza evaluării individuale pachetul include 10 proceduri de electroterapie analgezică sau de tonifiere musculară + 10 masaj terapeutic asistat de aparatură și/sau termoterapie + 10 ședințe de kinetoterapie + suport telefonic sau online. După necesitățile fiecărui pacient tratamentul poate cuprinde și proceduri de ultrasunet sau laser.

Economisești 200 lei față de tarifarea per şedință.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 60 zile

Cere pachetul

Pachet 20 ședințe fizioterapie + kinetoterapie

Ideal pentru tratamentele de durată medie și lungă post-operatorii

2400 lei / pachet

Pachet personalizat care conține 20 de ședințe de kinetoterapie + 20 proceduri electrostimulare analgezică + 20 proceduri de masaj terapeutic asistat de aparatură + suport telefonic, la care se pot adăuga gratuit proceduri funcție de evoluția procesului de recuperare.

Economisești 600 lei față de tarifarea per ședință și 200 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe fizio-kinetoterapie.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 120 zile

Cere pachetul

Pachet 5 şedințe fizioterapie + kinetoterapie

Ideal în tratamentul durerilor acute

700 lei / pachet

Pachetul este personalizat și include 5 proceduri de electrostimulare analgezică sau de tonifiere musculară + 5 proceduri de masaj terapeutic asistat de aparatură + 5 ședințe de kinetoterapie + suport telefonic sau online. După necesitățile fiecărui pacient tratamentul poate cuprinde și proceduri de ultrasunet sau laser.

Salvezi 50 lei față de tarifarea per ședință.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 30 zile

Cere pachetul

Pachetul 10 ședințe de kinetoterapie

Program personalizat de exerciții fizice riguros ghidate și monitorizate de către echipa noastră de terapeuți

1000 lei / pachet

Dacă recuperarea afecțiunii tale presupune doar exerciții și proceduri fizice specifice kinetoterapiei, fără procedurile de fizioterapie, atunci acesta este pachetul potrivit pentru tine. Pachetul include suport telefonic sau online.

Salvezi 200 lei față de tarifarea per ședință.

Durata maximă per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 60 zile

Cere pachetul

Pachetul 20 ședințe de kinetoterapie

Program personalizat de exerciții specifice kinetoterapiei post-operator sau pentru reeducare posturală

1800 lei / pachet

Acest pachet este destinat pacienților ce necesită recuperare de durată și conține o vastă varietate de exerciții și proceduri manuale personalizate, fie că suferi de o afecțiune reumatică sau ortopedică postoperatorie. Pachetul inlcude suport telefonic sau online.

Salvezi 600 lei față de tarifarea per ședință și 200 lei față de tariful pachetului de 10 ședințe.

Durata maximă per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 120 zile

Cere pachetul

Pachet 10 ședințe de fizioterapie

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute sau post-acute

1000 lei / pachet

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute care contine: 10 proceduri electrostimulare analgezică + 10 proceduri de masaj terapeutic asistat de aparatură + 5 proceduri de termoterapie + suport telefonic sau online. După necesitățile fiecărui pacient tratamentul poate cuprinde și proceduri de ultrasunet sau laser.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 60 minute
Valabilitatea pachetului: 60 zile

Cere pachetul

Terapia cu unde de șoc (shockwave)

Tratament rapid și eficient cu unde de șoc

120 lei / ședință

Terapia cu unde de șoc dovedește o eficiență înaltă în tratarea calcificărilor, precum osteofitele calcaneene (pinteni calcaneeni), și majoritatea afecțiunilor tendoanelor (tendon ahilian, leziuni ischio-gambier, tendinopatie gluteală, tendinita calcificantă a umărului sau epicondilita laterală și epicondilita medială).

Durata maximă per ședință: 15 minute

DETALII

Pachet 5 ședințe kinetoterapie

Ideal dacă vrei să înveți exerciții pe care să le continui acasă

600 / pachet

Program intensiv cu proceduri specifice de kinetoterapie precum exerciții de reeducare posturală, automasaj sau stretching muscular, special conceput pentru persoanele cărora timpul nu le permite să se bucure de atenția unui kinetoterapeut într-un program de durată extinsă. Pachetul include suport telefonic sau online.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 30 zile

Cere pachetul

Pachet 5 ședințe fizioterapie

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute

600 lei / pachet

Program personalizat orientat spre ameliorarea durerilor musculo-scheletale acute care conține 10 proceduri electrostimulare analgezică + 10 proceduri de masaj terapeutic asistat de aparatură + 5 proceduri de termoterapie + suport telefonic sau online. După necesitățile fiecărui pacient tratamentul poate cuprinde și proceduri de ultrasunet sau laser.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 60 minute
Valabilitatea pachetului: 30 zile

Cere pachetul

Abonament anual 20 ședințe de fizio-kinetoterapie

Ai specialistul alături de tine tot anul, cu timp foarte redus de așteptare.

2400 lei / an

Abonamentul cu proceduri de fizioterapie și kinetoterapie permite angajatului ca pe durata întregului an să aibă acces rapid la specialiștii și procedurile de recuperare medicală necesare pentru a se trata, pentru a se proteja împotriva afecțiunilor profesionale sau pentru a ține sub control afecțiuni musculo-scheletale deja existente. Pachetul include suport telefonic sau online.

Durata maximă cumulată a procedurilor per ședință: 90 minute
Valabilitatea abonamentului: 1 an

DETALII

Pachet 10 ședințe recuperare respiratorie

Pachet ideal pentru persoanele care se află în perioada de recuperare după o afecțiune respiratorie

1000 lei / pachet

Programul conține 10 ședințe compuse din exerciții de respirație și gimnastică medicală posturală cu intensitate graduală și este special conceput pentru a îmbunătăți funcția respiratorie și să elimine sechelele într-un ritm accelerat. Pachetul include suport telefonic sau online.

Durata maximă per ședință: 60 minute
Valabilitatea pachetului: 60 zile

cere pachetul

Pachet 10 șed. post-natal și diastază abdominală

Program special conceput pentru mămici (post-partum)

1000 lei / pachet

Pachet de 10 ședințe ce conține exerciții de relaxare + exerciții de tonifiere a peretelui abdominal + exerciții respiratorii necesare. Ideal în recuperarea diastazei abdomninale post-partum. Pachetul include suport telefonic sau online.

Durata maximă per ședință: 60 minute
Valabilitate: 60 zile

Cere pachetul

Drenaj limfatic prin compresie (Presoterapie)

Esențială în îmbunătățirea circulației limfatice după intervenții chirurgicale sau eforturi intense

100 lei / ședință

Presoterapia utilizată cu manșoane de compresie pentru brațe sau picioare este foarte eficientă în drenajul limfatic postoperatoriu (edem limfatic) sau în recuperarea după eforturi intense.

Durata maximă per ședință: 30 minute

DETALII

Reeducare posturală

Află unde greșești și cum îți poți îmbunătăți postura

150 lei / ședință

Lucrezi la birou și simți că nu mai ai stare pe scaun din cauza poziției?

Metodele implicate conduc spre o mai bună postură corporală, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere medical. Tarif valabil în cadrul unei ședințe sau pachet cu toate procedurile incluse.

Durata maximă per ședință: 90 minute

Programare

Pachetul Reumatism 10 ședințe

Pachetul ideal pentru a reda randamentul maxim al mușchilor și articulațiilor în bolile reumatice

900 lei / pachet

Planul conține proceduri specifice reumatismului de creștere a mobilității și a forței musculare precum gimnastica medicală sau fitness moderat + masaj terapeutic + electrostimulare musculară. Destinat exclusiv persoanelor cu vârste de peste 60 ani. Pachetul include suport telefonic sau online.

Durata maximă per ședință: 90 minute
Valabilitatea pachetului: 60 zile

DETALII

Electroterapie analgezică și de tonifiere

Eficientă în tratamentul durerilor de spate și în recuperarea atrofiilor musculare

80 lei / procedură

Tehnologie elvețiană de ultimă generație eficientă în tratamentul durerilor de spate asociate cu hernia de disc, în creșterea performanțelor recuperării post-operatorie la nivelul oricărei articulații sau în refacerea rapidă și nedureroasă post antrenament.

Durata maximă per ședință: 30 minute

Detalii

Bandajare kinesiologică

Aplicată de către un profesionist devine esențială în menținerea relaxării musculaturii spatelui sau umărului

50 lei / procedură

Bandajări cu rol de susținere și relaxare musculară care facilitează mișcarea și contribuie la grăbirea recuperării. Procedura nu este asociată unui pachet și se achită separat.

Durată estimată maximă: 20 minute

Detalii

Kinetoterapie / Gimnastică medicală

Eficientă în combinație cu planul de fizioterapie analgezică

120 lei / ședință

Gimnastica medicală, parte din kinetoterapie, prin exercițiile sale este în general recomandată pentru recuperarea sau îmbunătățirea funcțiilor sistemului musculo-scheletal, precum îmbunătățirea posturii corporale. Tarif valabil în afara unui pachet.

Durata maximă per ședință: 90 minute

Detalii

Terapia SCENAR (cu rol analgezic)

Eficientă în durerile asociate cu hernia de disc

80 lei / procedură

Terapia SCENAR reprezintă o formă de electrostimulare. Stimulează generarea de endorfine (analgezicul natural al corpului) grăbind astfel procesele de auto-vindecare ale organismului.

Durata maximă per ședință: 20 minute

Detalii

Masaj terapeutic localizat asistat de aparatură

Eficient în contracturile musculare dureroase

80 lei / procedură

Sursa durerii poate lua forma unei contracturi musculare sau inflamații locale. Acest masaj ajută la vindecarea și eliminarea durerii țintind sursa acestora, nu doar a simptomelor. Completează perfect procedurile de kinetoterapie și fizioterapie analgezică.

Durata maximă per ședință: 15 minute

Detalii

Workshop de educație posturală

Evaluăm cauzele și minimalizăm efectele nocive dezvoltate de munca de birou.

Ofertă personalizată / grup

Workshop-urile de educație posturală și kinetoterapie prin trainerul Alexandru Lefter, formator și kinetoterapeut cu 15 ani de experiență națională și internațională, abordează subiecte precum pozițiile corecte de muncă și greșelile frecvente care se regăsesc în lucrul la birou, exerciții de relaxare a coloanei vertebrale și musculaturii implicate, discutându-se chiar și criteriile corecte de alegere a scaunelor de lucru, a saltelelor sau a pernelor.

Detalii

CE SPUN PACIENȚII NOȘTRI DESPRE SERVICIILE NOASTRE

 • Nu ma puteam concentra la ceea ce fac la serviciu inainte de Topkineto. Merg de jumatate de an de 2-3 ori pe saptamana la ei si durerile mele de spate s-au ameliorat considerabil. Echipa este tanara, energica si gata sa vina in sprijinul tau pentru a te face bine. Recomand cu incredere serviciile lor!

  GEORGE ISACHI, Programator
 • Metoda de fixare utilizata de A. Lefter este infailibila. Am purtat benzile kinesiologice atat in perioada de tratament (antrenament, dusuri de 2 ori pe zi, recuperare in piscina si sauna etc.) cat si in pedioada premergatoare competitiei, respectiv competitia in sine (temperaturi scazute, mai bine de 12 ore efort in ploaie si umezeala corporala), pentru 4 zile consecutiv, fara nici o pierdere de elasticitate sau reducere a eficientei bandajului.

  Florian Mastacan, multiplu campion national de escalada/catarare
 • Recuperarea medicala presupune multa rabdare, incredere deplina in kinetoterapeut si o munca de echipa sustinuta cu rezultate care nu sunt intotdeauna imediate. Alexandru Lefter reuseste insa, sa creeze si sa mentina atmosfera care te motiveaza si te conduce catre starea de bine, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Acestea insumeaza PROFESIONALISMUL !

  ANDREIA MARC, Merck & Co. Pharmaceuticals
 • Aveti kinetoterapeuti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost in foarte multe turnee de tenis, iar serviciile oferite de kinetoterapeutul vostru, Alexandru Lefter, au fost cele mai bune pe care le-am primit in circuitul ITF. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

  ANITA HUSARIC, Bosnia si Herzegovina Jucatoare profesionista de tenis
 • Va admir pentru ca sunteti profesionisti, foarte seriosi si plini de energie. Buna dispozitie si glumele nu lipsesc de la nicio sedinta si aveti solutii pentru cei fricosi. De multe ori am zis ce ma fac eu cu voi, dar stau si ma intreb ce o sa ma fac eu fara voi!! Nota 10 pentru echipa voastra!

  ANCA MARIA, Economist
 • Unul din cele mai profesioniste cabinete de Recuperare Medicală din Iași! Tarife acceptabile, personal tânăr și dedicat. Recomand cu încredere deplină.

  NICOLAE-DAN MUTU, IT
 • Am suferit o operatie la coloana, iar dupa cele 6 saptamani de repaos, am ales sa fac recuperare la ei. A fost cea mai buna alegere pe care as fi putut sa o fac. Sunt foarte multumita de ceea ce am invatat la TOPKINETO si ma bucur ca pot face exercitiile si acasa si sa imi continui recuperarea. Multumesc TOPKINETO

  ANA-MARIA COCA, Artist
 • Nu îmi amintesc ce am simțit atunci când am reușit să merg singură fără să mă țină mama de mânuță, dar încă am amintirea vie a primilor mei pași fără cârjă, la îndemnul lui Alexandru Lefter. Unul dintre cele mai fericite momente! În prima ședință un pas, în a doua mai mulți, iar în a treia deja renunțasem la cârjă! Dăruirea și pasiunea familiei TOPKINETO, nu numai că te ajută să te recuperezi fizic cât și psihic. Mereu pe mâini bune! Mulțumesc! :)

  BEATRICE ROTARU, Reception Manager
 • După o vizită la Topkineto sunt bucuros că pot continua să fac ceea ce-mi place: să alerg cât mai multe maratoane și ultramaratoane. Profesionalismul celor de la Topkineto mă obligă să revin la ei de fiecare dată pentru recuperarea de după inevitabilele accidentari sau pentru un simplu ITP. Orice sportiv profesionist sau amator care se respectă trebuie să aibă lângă el o echipă de kinetoterapeuti!

  DORU MUNTEANU, Maratonist montan