Pachetul de kinetoterapie și fizioterapie "Reumatism"

Am creat pachetul de kinetoterapie și fizioterapie "Reumatism" special pentru persoanele care suferă de afecțiuni reumatice la un preț avantajos.

PACHET DESTINAT EXCLUSIV PERSOANELOR CU VÂRSTA DE PESTE 60 ANI

Este binecunoscut faptul că bolile reumatice nu cunosc un tratament definitiv, ci unul de întreținere, iar cea mai bună metodă pentru a încetini evoluția bolii este combinația dintre suplimentele alimentare și mijloacele fizice, precum gimnastica medicală, fitness-ul moderat și elementele de fizioterapie analgezică.

Lichidul sinovial este "uleiul de motor al articulațiilor"

Lichidul sinovial deține rolul principal în lubrifierea articulațiilor, de aceea în cabinetul nostru îl numim, în glumă, "uleiul de motor al articulațiilor". Acesta este generat în mod natural la fiecare mișcare pe care o facem și asigură o funcționare normală a articulațiilor. În prezența unei afecțiuni reumatice însă, acest lichid nu mai este produs de către organism în cantități normale. În această situație mișcarea zilnică nu mai este suficientă și trebuie să fie suplimentată cu mișcările specifice kinetoterapiei, iar durerea asociată unei articulații "uscate" ameliorată cu ajutorul procedurilor de fizioterapie analgezică. Cu doar 3 ședințe pe săptămână ce includ proceduri precum gimnastica medicală, electrostimulare musculară sau analgezică și fitness moderat asistat vă veți bucura de rezultate rapide și de durată. Ședințele sunt efectuate sub îndrumarea kinetoterapeuților noștri licențiați și pregătiți în studiul mișcării și îmbunătațirii mobilității, care vă vor asista fiecare pas în vederea atingerii randamentului maxim muscular și articular.

Un pachet este compus din 12 ședințe, care pot fi efectuate în zile consecutive sau, de exemplu, de 3 ori pe săptămână și pe lângă gimnastică medicală poate conține una din următoarele proceduri per ședință:

Suntem recomandați pentru calitatea actului terapeutic, răbdarea, determinarea și orientarea noastră spre rezultat. Cu echipa noastră veți ajunge să vă creșteți mobilitatea și forța în cel mai scurt timp posibil.

Citește și Reumatismul și tipurile sale...