Am beneficiat de relaxare si revigorare

Edwin Keleti, pilot si campion national de rally

featured image

Raliul Iasului a adus in capitala Moldovei personalitati importante din lumea automobilistilor, iar Topkineto nu a ratat ocazia de a-i cunoaste. Serviciul mobil de kinetoterapie si-a facut simtita prezenta si a stat de vorba cu unii dintre participanti, pentru a le afla parerea despre implicarea unui specialist in kinetoterapie in cadrul evenimentelor de acest gen.

Campionul national Edwin Keleti, este pilot, trainer si jurnalist auto cu experienta si detine un palmares impresionant de titluri obtinute in cursele de rally.

Cat de mult ajuta prezenta unui kinetoterapeut la cursele de rally?
E.K.: Ajuta foarte mult mai ales in cazul in care se intampla sa ai contractii, sa ai probleme si probabil ajuta destul de mult si in partea de pregatire a cursei.

In ce moment al cursei sau al antrenamentului este cea mai mare nevoie de un kinetoterapeut?
E.K.: In timpul cursei, cand si masina este supusa operatiunilor de intretinere, pentru ca nu ar putea exista un moment mai bun de a interactiona cu echipajul. Iar in timpul antrenamentelor cred ca inaintea exercitiilor fizice sau in urma antrenamentelor fizice, daca apar probleme sau profilaxii.

Cum s-a vazut prezenta kinetoterapeutilor Topkineto la acest eveniment?
E.K.: Foarte bine, s-au facut remarcati si chiar ne bucuram ca au venit in intampinarea noastra! La alte curse nu am intalnit echipe de genul acesta care sa ne ajute.

Cum ati interactionat cu specialistii Topkineto?
E.K.: Totul a fost excelent: a fost o comunicare buna, au dat dovada de mult profesionalism. Asadar am interactionat foarte bine.

Ati beneficiat de serviciile Topkineto. Ce efect au avut tratamentele primite?
E.K.: Eu ma bucur de o sanatate foarte buna, mai ales pe partea musculara si tendoane si asa mai departe, deci nu m-am dus cu o anumita problema neaparat. Bandajarea a fost doar o necesitate de moment, dar evident ca am beneficiat de partea de relaxare si de revigorare.

Edwin Keleti

Serviciul mobil de kinetoterapie al Topkineto si-a desfasurat activitatea in al doilea an consecutiv la Raliul Iasului Dulop 2013, care a avut loc in perioada 4-5 octombrie. Specialistii Topkineto s-au asigurat cu succes si in acest an ca evenimentul sportiv s-a desfasurat "fara dureri" si a venit in intampinarea participantilor cu sedintele gratuite de care s-au bucurat inainte de cursa.

Materialele pot fi preluate doar cu mentionarea sursei: www.topkineto.ro