O castigatoare de la Rolland Garros juniori joaca la Iasi

Turneul Municipiului Iasi 2015

featured image

In aceasta vara avem din nou in grija sanatatea si conditia fizica buna a tenismenelor din cadrul Trofeului Municipiului Iasi. Turneul ITF cu premii de 10.000 dolari este programat la arenele CFR Iasi, in perioada 4-11 iulie 2015, acolo unde vor fi prezenti si specialistii Topkineto. Scopul activitatii lor este de a preveni si trata accidentarile survenite atat pe terenul de tenis, dar si in afara sa. Traditionalul turneu iesean face parte din calendarul Federatiei Internationale de Tenis si este organizat de CS CFR Iasi, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis si Primaria Municipiului Iasi, sub coordonarea superviserului ITF Mihai Dumitrescu si a directorului de concurs Vergil Aghion. Accesul spectatorilor este ca in fiecare an liber.

Principalele favorite sunt:

1. Ioana Loredana ROSCA (ROU) - locul 522 WTA în momentul înscrierii în concurs;
2. Simona IONESCU (ROU) - 559 WTA;
3. Oana Georgeta SIMION (ROU) - 587 WTA;
4. Irina FETECAU (ROU) - 642 WTA;
5. Anastasia VDOVENCO (MDA) - 668 WTA;
6. Daniela FARFAN (ARG) - 836 WTA;
7. Agnes SZATMARI (ROU) -849 WTA;
8. Nadiya KOLB (UKR) - 852 WTA;
9. Ailen CRESPO AZCONZABAL (ARG) - 985 WTA;
10. Alexandra PERPER (MDA) - 989 WTA;

Pe primele patru locuri in topul favoritelor a ramas "careu de asi" romanesc, alcatuit din jucatoarele Ioana Loredana Rosca (nr. 1), Simona Ionescu (nr. 2), Oana Georgeta Simion (nr. 3 - castigatoarea turneului iesean in 2014) si Irina Fetecau (nr. 4 - fiica cunoscutului comentator de sport Adrian Fetecau). Prima favorita, craioveanca Ioana Loredana Rosca (dar care se antreneaza la Bucuresti alaturi de nemteanca Oana Georgeta Simion) are 19 ani, iar anul trecut a castigat, impreuna cu Ioana Ducu, proba de dublu a turneului junioarelor de la Roland Garros. A mai avut participari la turneele de Grand Slam de la Wimbledon si US Open si a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de tineret din China si Campionatele Europene din Elvetia si Franta.

Turneul feminin incepe din acest weekend cu meciurile de calificare. Echipa Topkineto va fi prezenta atat pe teren, cat si in cabinetul special amenajat in incinta Arenelor CFR Iasi, pentru a asigura buna desfasurare a competitiei si sanatatea si integritatea fizica a jucatoarelor. In plus, pentru continuarea tratamentului, jucatoarele ne pot vizita la sediul cabinetului nostru din Moara de Foc.

Click aici pentru harta: Contact

Va asteptam in numar cat mai mare la Arenele CFR incepand cu sambata, 4 iulie!