Ce inseamna sa fii primul.

Ce inseamna sa fii primul.

featured image

Primul serviciu de kinetoterapie la locul de munca

si evenimente sportive din Romania, topkineto, implineste un an de activitate.

In data de 12 Ianuarie 2013 topkineto, primul serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania implineste un an de la infiintare. Cu aceasta ocazie aniversara echipa topkineto organizeaza la Iasi o serie de evenimente menite sa reaminteasca rolul asumat de noi in promovarea profesionalismului in vederea obtinerii performantei atat la birou, cat si pe terenul de sport si in acelasi timp sa multumeasca celor care au fost aproape, fie ei colaboratori sau clienti.

Primul din seria de evenimente este conferinta cu tema “Ce inseamna sa fii primul” care va avea loc pe data de 12 Ianuarie 2013, in “Sala Cuza” a Hotelului Unirea din Iasi, incepand cu ora 16.00. In cadrul prelegerilor care vor avea loc, echipa topkineto impreuna cu invitatii sai, doreste sa atraga atentia asupra nevoii de dezvoltare a kinetoterapiei ca disciplina medicala de baza in preventia si tratamentul afectiunilor musculo-scheletale asociate cu criteriile moderne de performanta in ceea ce priveste munca la birou sau in cadrul competitiilor sportive. Cu ocazia conferintei “Ce inseamna sa fii primul” vor fi invitati pentru a-si expune parerea despre insemnatatea dezvoltarii primului serviciu mobil de kinetoterapie din Romania, personalitati sportive iesene, profesori, oameni de afaceri, sustinatori si colaboratori.

Tot in cadrul conferintei va fi prezentata o retrospectiva in imagini si sunete a activitatii din primul an al echipei topkineto. La finalul conferintei echipa topkineto ofera participantilor un concert sustinut de cvartetul de coarde Charism String Quartet. Suita evenimentelor aniversare se incheie cu o petrecere unde prietenii si colaboratorii topkineto vor fi invitati pentru a sarbatori implinirea unui an de activitate a primului serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania.

Poster un an topkineto

Cu aceasta ocazie va invitam sa luati parte si la conferinta de presa ce va avea loc in “Sala Cuza” a Hotelului Unirea din Iasi, in intervalul orar 15:00 – 15:45. Pentru detalii organizatorice puteti contacta reprezentantii topkineto: Alexandru Lefter (email: alk(at)topkineto.ro, tel.: 0741 479 391), Maria Girla (email: maria(at)topkineto.ro, tel.: 0743 915 511).