Conferinta Aniversara | Implinim 3 ani impreuna!

Conferinta Aniversara | Implinim 3 ani impreuna!

featured image

In data de 12 ianuarie 2015 serviciul de kinetoterapie iesean Topkineto implineste 3 ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie aniversara echipa Topkineto organizeaza la Iasi o serie de evenimente menite sa reaminteasca rolul asumat de noi in promovarea profesionalismului in vederea obtinerii performantei atat la birou sau in cabinet, cat si pe terenul de sport si in acelasi timp sa multumeasca celor care au fost aproape, fie prieteni, actuali sau fosti colaboratori, studenti, profesori, pacienti sau clienti.

In aceasta zi de sarbatoare ii vom avea alaturi pentru a sustine in fata noastra prezentari si workshop-uri practice pe
Prof. Dr. Zoltán Pásztai (Universitatea din Oradea), Elena Gheorghita (TonusPlus Pilates), George Neculai (Manager IT, 5PointSolutions), Doru Munteanu (Alpinist si maratonist montan) si pe Prof. Dr. Paula Drosescu (coach/medic, Universitatea Al. I. Cuza Iasi).

Temele abordate vor fi strans legate de performantele personale fizice, profesionale, dar si de cele mentale, pentru ca orice pas inainte de a fi un pas, a fost un gand, o idee.

EU POT VENI?

Conferinta Topkineto

DA! La acest eveniment sunt asteptati toti sustinatorii Topkineto, prietenii, beneficiarii sau partenerii nostri, in esenta toti cei care isi doresc sa ne fie alaturi la aniversare si sa invete despre imbunatatirea personala, atat pe plan fizic, cat si mental.

CAT COSTA BILETUL SI DE UNDE POATE FI CUMPARAT?

La acest eveniment "facem cinste". Accesul va fi gratuit si garantat doar daca iti vei inscrie numele pe lista de oaspeti. Pe langa accesul gratuit, in pauza, cafeaua, ceaiul, apa si produsele de patiserie iti vor reimprospata atentia pentru a doua parte a evenimentului.


Pasztai Zoltan


Prof. Univ. Dr. Zoltan Pasztai (Profesor asociat la Universitatea din Oradea, Spitalul Clinic de Recuperare Baile Felix, kinetoterapeut principal) este autorul a o multitudine de lucrari stiintifice din domeniul recuperarii medicale cu recunoastere nationala si internationala. Deasemeni este cunoscut ca un mare sustinator al ideilor noi si a tineretului, acesta oferind ajutorul sau neconditionat în nenumarate randuri comunitatilor de studenti dornici de invatare. Dumnealui este si inventatorul „Laditei Zoly”, un concept de kinetoterapie oradeana despre care vom auzi si in prezentarea sa din cadrul conferintei noastre.

Prezenta la eveniment iti va fi garantata doar daca numele tau se va afla pe lista de oaspeti. Acest lucru este posibil doar daca trimiteti un mail continand numele tau complet la adresa: topkineto(at)gmail.com

Ne vedem pe 12 ianuarie!

LOCATIE: IASI, Hotel Traian, Sala Eminescu (intrarea se poate face si prin Hotel Astoria)

Interval orar: 17:00 - 20:00