Inca o trupa de renume va fi pe maini bune in Romania - Dream Theater

Inca o trupa de renume va fi pe maini bune in Romania - Dream Theater

featured image

Colaborarile anterioare cu formatia rock Red Hot Chili Peppers, din 2012, si cu Roger Waters si trupa sa, in 2013, au adus renume seviciului mobil de kinetoterapie topkineto, specialistii nostri demonstrand ce inseamna calitatea muncii bine realizate. Trupa americana de metal progresiv, Dream Theater, poposeste la Bucuresti pentru unul dintre cele mai asteptate concerte de catre publicul din Romania.

Membrii trupei au solicitat prezenta unui kinetoterapeut in culisele evenimentului, astfel apelandu-se la serviciul mobil topkineto. Specialistul delegat este Elisabeta Dudau, kinetoterapeutul care a fost prezent in mod activ si la grandiosul concert Roger Waters - The Wall.

Elisabeta ne-a declarat ca asteapta cu emotie si nerabdare evenimentul de luni, 28 iulie, de la Romexpo si ca este foarte incantata de oportunitatea de a lucra, din nou, cu nume mari ale muzicii rock: "Ma bucur foarte mult ca am fost delegata sa ma ocup de acest eveniment. Anul trecut am avut o experienta foarte frumoasa cu Roger Waters Tour si ma gandeam ca mi-ar placea sa mai am parte de o alta experienta de acest tip. Dream Theater este un nume mare atat in SUA cat si in lume si este o mare onoare sa ii cunosc si sa am grija de conditia lor fizica."


dream theater topkineto