Conferinta topkineto 2013 - oamenii din spatele succesului

Conferinta topkineto 2013

featured image

scris de Kt. Alexandru Lefter

"Cu putin mai mult de un an in urma am scos un servetel de sub o ceasca de cafea pe care o serveam impreuna intr-un mall iesean, iar pe el am asezat primele lucruri ce trebuiesc facute pentru a initia calea ce astazi se numeste topkineto. Astazi, ma uit in spate si vad ce distanta mare am parcurs de la acel servetel." afirma Dragos Spataru, cel mai mare sustinator al proiectului topkineto, in timpul discursului dumnealui din cadrul conferintei "Ce inseamna sa fii primul" din 12 Ianuarie, eveniment aniversar organizat de topkineto.

Eu, din postura de fondator al primului serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania, sustin cu tarie vorbele bunului meu prieten si ajutor de nadejde, Dragos Spataru. A fost un an plin de provocari si piedici menite sa ne descurajeze, un an in care expresia "Este foarte greu sa reusesti in Romania!" a fost auzita mult mai des decat "Mult succes!", dar nu as putea nega nici macar pentru o secunda ca nu a fost un an frumos, mai mult decat atat, pot spune ca a fost extraordinar!

Am inceput anul 2013 intr-o maniera similara derularii anului precedent, in forta, fara ezitari sau vaicareli. Aici ma refer, bineinteles, la conferinta aniversara topkineto, "Ce inseamna sa fii primul", eveniment la finalul caruia am primit cele mai frumoase raspunsuri pe care le putea oferi audienta noastra. De la unii invitati am auzit ca le-a placut absolut totul, ba chiar mai mult, un reprezentant al unei companii farmaceutice gigant ne-a complimentat afirmand "Acesta a fost cea mai buna prima editie a unei conferinte pe care am vazut-o, iar in industria noastra vedem 20 de astfel de evenimente in fiecare an."

Iar acum vreau sa trec la subiectul principal al acestui articol si a conferintei sus-mentionate, aici voi face referire la oamenii cu suflet mare ce au pus umarul la ridicarea acestei gale si a intregii desfasurari a zilei de 12 Ianuarie 2013. Multumesc vorbitorilor pentru participarea lor si pentru cuvintele calde adresate, Dr. Paula Drosescu, George Neculai, Elena Gheorghita si domnului Costel Moscalu, care chiar daca nu a putut onora prezenta la eveniment din cauza aparitiei in ultima secunda a unei probleme de natura personala, a facilitat prezenta la gala a echipei de baschet Politehnica CSS Unirea Iasi. Multumesc din suflet echipei de membri si voluntari formate din Roxana Damian, Eva Veronica, Popescu Elena, Maria Girla, Emi Gologan, Oana Iftimi si lui Danut Nistor, pentru daruirea si munca depusa. Nu poate fi trecut cu vederea ajutorul venit din partea angajatilor Hotelului Unirea, domnisoara Ilona Iordache (marketing) si domnul Vlad Prepelita (tehnic), lor le multumesc pentru bunavointa si implicarea lor deosebita in organizare.

Deasemeni, dupa acest eveniment pot afirma ca intreaga noastra echipa a castigat un nou prieten, pe langa zecile prezente, iar acesta se regaseste in persoana domnului Florin Daminescu. "Dami", asa cum se recomanda, celebra voce a radioului iesean, cu tactul sau si amprenta personala ne-a condus pe intreg parcursul evenimentului cu dialoguri ce au animat si mai mult atmosfera din frumoasa locatie ce ne-a gazduit.

Finalul ii revine omului cu care am inceput totul. Revenind la "servetel", ii multumesc lui Dragos Spataru, omul care a sacrificat nopti intregi pentru crezurile noastre comune si care a contribuit definitoriu la ceea ce astazi se vede, se aude, se impune si se numeste topkineto.