Din nou pe terenul de tenis - semifinalistele de la Wimbledon joaca la Iasi si Bucuresti

Din nou pe terenul de tenis - semifinalistele de la Wimbledon joaca la Iasi si Bucuresti

featured image

Dupa cum am anuntat in urma cu cateva luni, in aceasta vara avem din nou in grija sanatatea si conditia fizica buna a tenismenelor din cadrul Trofeului Municipiului Iasi. Turneul ITF cu premii de 10.000 dolari este programat la arenele CFR Iasi, in perioada 5-13 iulie 2014, acolo unde vor fi prezenti si specialistii Topkineto, kt. Alexandru Lefter si kt. Gratiela Olteanu. Scopul activitatii lor este de a preveni si trata accidentarile survenite atat pe terenul de tenis, dar si in afara sa.

Traditionalul turneu iesean face parte din calendarul Federatiei Internationale de Tenis si este organizat de CS CFR Iasi, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis si Primaria Municipiului Iasi, sub coordonarea superviserului ITF Mihai Dumitrescu si a directorului de concurs Vergil Aghion.
Principalele favorite sunt:

  1. Irina Maria BARA (Romania, locul 490 WTA - 19 ani)
  2. Camilla ROSATELLO (Italia, locul 500 WTA – 19 ani)
  3. Raluca Elena PLATON (Romania, locul 545 WTA – 21 ani)
  4. Nicoleta-Catalina DASCALU (România, locul 596 WTA – 18 ani)
  5. Anastasia VDOVENCO (Republica Moldova, locul 637 WTA – 20 ani)
  6. Elena BOGDAN (Romania, locul 639 WTA – 22 ani)
  7. Victoria MUNTEAN (Franta, locul 691 WTA – 17 ani)
  8. Carolina PILLOT (Italia, locul 720 WTA – 22 ani)
  9. Francesca PALMIGIANO (Italia, locul 735 WTA – 19 ani)
  10. Chloe PAQUET (Franta, locul 768 WTA – 20 ani)

Turneul a inceput din acest weekend cu meciurile de calificare. Echipa Topkineto va fi prezenta atat pe teren, cat si in cabinetul special amenajat in incinta Arenelor CFR Iasi, pentru a asigura buna desfasurare a competitiei si sanatatea si integritatea fizica a jucatoarelor.

In aceasta perioada, 5-13 iulie 2014, in circuitul mondial ITF se organizeaza si urmatoarele turnee feminine: Biarritz (Franta), Sacramento (SUA), Gatineau (Canada), Aschaffenburg (Germania – romanca Ana Bogdan in calificari), Sharm El Sheikh (Egipt – romanca Andreea Istrate in calificari), Torino (Italia – romancele Daiana Negreanu si Diana Buzean pe tabloul principal de simplu), Getxo (Spania), Bangkok (Thailanda) si Balikesir (Turcia – romanca Cristina Adamescu pe tabloul principal).

tenis 2014