Fotbalul in sala iesean s-a imbogatit | VIDEO

Fotbalul in sala iesean s-a imbogatit

featured image

Echipa topkineto a intampinat luna martisorului cu dreptul. In aplauzele a peste 800 de spectatori, topkineto a debutat cu o victorie pe banca echipei de futsal CSMS Iasi. Cu antrenorul Nelu Stancea la carma, echipa ieseana s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la futsal.

Topkineto si-a propus sa aduca un suflu nou echipei si sa imbunatateasca performantele fizice si sportive ale jucatorilor. In aceasta noua formula, echipa a dat dovada de unitate si devotament deosebit si speram ca aceasta sa constituie temelia unei colaborari de durata si mai ales cu rezultate deosebite, tinand cont de obiectivul pe care si l-a propus echipa ieseana dupa urmatorii 3 ani - participarea in Cupele Europene.

Vom fi alaturi de echipa CSMS Iasi la futsal si pe 16 martie de la ora 16.00, in Sala Polivalenta Iasi, atunci cand este programata partida CS Inter Teliu Brasov, contand pentru etapa a 18-a a Campionatului National de futsal. Va asteptam in numar cat mai mare pentru a ne sustine echipa favorita!

neto, prin serviciul de asistenta kinetoterapeutica de preventie in jocul sportiv poate oferi acum sprijinul necesar desfasurarii unei activitati sportive in conditii de siguranta fizica, intervenind imediat asupra eventualelor traumatisme la nivel individual sau de echipa, fie la nivel profesional sau amator. Mai mult decat interventiile rapide din timpul jocului, putem preintampina incidentele fizice nedorite prin tehnici de preventie precum bandajele adezive sportive, benzi kinesiologice, programe de incalzire si stretching muscular individualizate si specifice fiecarui sport in parte. Sportivii individuali profesionisti sau amatori, echipele profesioniste sau echipele de amatori sunt asteptate cu mare interes sa ne contacteze pentru a stabili cum va putem imbunatati performatele si a le mentine sanatatea pe traseul corect.

CSMS Iasi