HAGI VINE LA IASI | Un meci de 'aur' pentru o viata - Generatia de Aur a fotbalului romanesc joaca la IASI

HAGI VINE LA IASI | Un meci de 'aur' pentru o viata - Generatia de Aur a fotbalului romanesc joaca la IASI

featured image

Pentru ca am fost mereu sensibili la initiativele Fan Club Echipa Nationala am asigurat bunastarea tehnico-medicala in meciuri caritabile cu 'jucatori de marca' precum Adrian Vancica si Mihai Bobonete (Las Fierbinti) sau Jean Vladoiu sau Daniel Prodan (Echipa Nationala '94). De aceasta data il vom primi pe maini bune chiar pe cel mai mare jucator roman din istoria fotbalului - GHEORGHE HAGI. 'Regele' va veni la Sala Sporturilor din Iasi alaturi de fostii colegi de echipa si de prieteni precum Ciprian Paraschiv (FRF) sau Raffael, solistul trupei rock IRIS. Care este de fapt motivul acestei vizite la Iasi?

Radu Avasilcai a visat la o cariera pe terenul de fotbal dar viata l-a adus pe patul de spital. La 17 ani un tanar fotbalist duce o lupta contra cronometru cu moartea. Medicii i-au dat o sentinta crunta: tumora cerebrala maligna si mai are de trait pana la Craciun. Soarta lui depinde de o operatie costisitoare in Elvetia. Membrii familiei, colegii si oamenii de bine au strans o parte din bani. Acum este randul nostru sa-i intindem o mana lui Radu.

Generatia de Aur se intoarce la Iasi pentru a intinde o mana de ajutor viitorului fotbalist. Joi, 27 noiembrie, de la ora 19, in Sala Polivalenta, fotbalistii care ne-au adus atatea bucurii vor juca pentru o cauza nobila. Echipa "Prietenil lui Prunea", cu Hagi, Belodedici, Sabau, Vladoiu sau Ciobotariu vor intalni formatia de "Old Boys" a Politehnicii cu Ursu, Simionas, Danila sau Didi Florian in efectiv.

"Invit toti iesenii cu suflet mare sa vina sa fie alaturi de acest copil. Intrarea in sala va fi pe baza de donatie. Toti care vor intra vor primi un program de joc special pentru acest eveniment. In pauza meciului vom scoate la licitatie un tricou de joc al nationalei Romaniei a jucatorului Laszlo Sepsi semnat de toti componentii echipei nationale a Romaniei. Se va licita si pentru mingea de joc semnata de toti cei care vor juca. Persoanele care vor dona cel mai mult vor primi tricourile cu care se va juca acest meci" a spus Sergiu Melinte, presedinte Fan Club Echipa Nationala. (Tele M)

Un meci pentru o Viata, Radu Avasilcai