Interviu cu specialistul roman care i-a tratat pe membrii trupei Dream Theater la Bucuresti

Interviu cu specialistul roman care i-a tratat pe membrii trupei Dream Theater la Bucuresti

featured image

Colaborarile anterioare cu formatia rock Red Hot Chili Peppers, din 2012, si cu Roger Waters si trupa sa, in 2013, au adus renume seviciului mobil de kinetoterapie topkineto, specialistii nostri demonstrand ce inseamna calitatea muncii bine realizate. Trupa americana de metal progresiv, Dream Theater, poposeste la Bucuresti pentru unul dintre cele mai asteptate concerte de catre publicul din Romania.

Membrii trupei au solicitat prezenta unui kinetoterapeut in culisele evenimentului, astfel apelandu-se la serviciul mobil al Topkineto. Specialistul delegat este Elisabeta Dudau, kinetoterapeutul care a fost prezent in mod activ si la grandiosul concert Roger Waters - The Wall. Aceasta a binevoit sa declare presei cateva impresii la cald dupa finalul evenimentului.

Pe cine ai ajutat la acest nou eveniment si de ce au avut nevoie?

Inaintea acestui concert i-am tratat pe doi dintre membrii trupei si pe alti 3 membri ai staff-ului. Primul dintre ei a fost Mike Mangini (tobe), care pe fondul efortului intens exercitat atunci cand bate la tobe, a necesitat un masaj terapeutic profund si Jordan Rudess (clape) (in imagine) care a solicitat metode de relaxare musculara.

CLICK AICI pentru interviul cu Alexandru Lefter vorbind despre lucrul cu artistii internationali care ne-au vizitat tara (VIDEO)

Cum ai fost tratata de vedetele evenimentului?

Inca de la inceput am fost primita cu zambet si impresia unei organizari perfecte, mai ales din partea americana. Am luat masa in acelasi spatiu cu trupa, apoi ne-am cautat fiecare zonele de lucru, in cazul meu - cabinetul nostru special amenajat pentru eveniment. Cei cu care am lucrat au parut a fi foarte relaxati, fara atitudini de vedeta, vorbareti si foarte multumiti de serviciile noastre.

Ai intampinat dificultati?

Din fericire, datorita bunei organizari incepand cu conducerea de la Iasi, reprezentata de D-nul Alexandru Lefter si pana la partea americana, nu am intampinat necazuri si totul a decurs conform planului, minut cu minut. Comunicarea intre partile implicate este elementul cheie in evenimente de asemenea grandoare. Astept cu mare interes urmatoarele provocari in munca noastra.