Kinetoterapeutul, mereu parte din joc - turneul semifinal al Campionatului National de Baschet U13

Kinetoterapeutul, mereu parte din joc - turneul semifinal al Campionatului National de Baschet U13

featured image

In sport kinetoterapeutul ajuta sportivii accidentati sa revina la nivelul de perfomanta si randamentul de dinaintea survenirii traumatismului. Rolul unui kinetoterapeut ce insoteste echipa/jucatorul in turneu este de prevenire si tratament a accidentarilor acute (interventii pe teren) prin tehnici de bandajare, stretching pasiv, masaj, electroneurostimulare contra durerilor si crampelor, si bineinteles tehnici de prim-ajutor sportiv in cazul contuziilor, entorselor sau intinderilor. Tratamentul unei accidentari variaza in functie de sportul sau activitatea fizica practicata. Terapeutul sportiv sfatuieste in privinta prevenirii accidentarilor, examineaza si trateaza traumatismele aparute, deasemeni asista procesul de recuperare. 

Sustinem activitatile sportive si, ca de fiecare data, ne alaturam campionilor pentru a obtine impreuna victorii.
In acest weekend, la Iasi se va desfasura turneul semifinal de baschet din cadrul Campionatului National U13, la Sala Sporturilor. 
In perioada 4-6 aprilie specialistii topkineto vor asigura asistenta kinetoterapeutica pentru formatia sportiva CSS Unirea Iasi si vor incuraja, de pe banca de rezerve, performanta echipei.

Vineri si sambata meciurile vor incepe la ora 10.15, respectiv 19.30, iar duminica ultimul meci va avea loc la ora 12.00.

Va asteptam sa ii sustinem impreuna pe sportivii ieseni!

Topkineto vine in intampinarea multiplelor probleme ce pot aparea pe durata unei activitati sportive la nivel profesional sau recreational oferind servicii de asistenta, consultanta si tratament in traumatismele sportive. 

 

Materialul poate fi preluat doar cu mentionarea sursei: www.topkineto.ro