Tenismeni din toata lumea vor fi pe maini bune la trofeul de tenis de la IAŞI

Tenismeni din toata lumea vor fi pe maini bune la trofeul de tenis de la IAŞI

featured image

Topkineto sustine activitatile sportive si se alatura din nou Clubului Sportiv CFR si Federatiei Romane de Tenis, la cel de-al doilea turneu international al verii din Circuitul FRT - PRO, Trofeul Municipiului Iasi la Tenis Masculin. Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria Municipiului Iasi si va fi gazduit de Arenele CFR in perioada 9-18 august.

In urma participarii Topkineto la turneul feminin care a avut loc in 5-14 iulie, organizatorii s-au aratat foarte incantati de ajutorul profesionist oferit de serviciul mobil de kinetoterapie si au solicitat prezenta Topkineto si la turneul de tenis masculin. Kinetoterapeutul principal, Alexandru Lefter, a raspuns prompt solicitarii si, la fel ca la editia precedenta, se va ocupa personal de prevenirea si tratarea accidentarilor acute ce pot aparea pe parcursul acestui eveniment sportiv. Acesta va fi asistat de Gratiela Olteanu, un tanar kinetoterapeut pregatit si format de Alexandru Lefter. Topkineto vine in intampinarea multiplelor probleme care pot avea loc in timpul activitatii sportive la nivel profesional sau recreational, oferind asistenta, consultanta si tratament.

Circuitul Masculin de Tenis al Romaniei din acest an cuprinde 10 turnee futures. Pana acum au avut loc 7 dintre ele, in Cluj-Napoca, Bucuresti, Bacau, Sibiu, Focsani si Pitesti, urmatoarele avand loc la Iasi, Medias (19-25 august) si Brasov (26 august-1 septembrie). Premiile totale de la Trofeul Municipiului Iasi - Tenis Masculin ajung la 15.000 dolari.

La aceasta editie vor participa sportivi din Romania, Spania, Belgia, Venezuela, Croatia, Portugalia, Franta, Italia, Mexic, Cehia, Republica Moldova. Intre favoritii competitiei se numara spaniolul Javier Marti (locul 200 ATP), romanul Victor Crivoi (206 ATP), belgianul Arthur De Greef (249 ATP) si venezueleanul David Souto (284 ATP), care au participat de-a lungul carierei si la turneele de Grand Slam ale lumii.


Ce reprezinta Topkineto?

Pasiunea, devotamentul, munca si mai ales dragostea pentru oameni au dus la nasterea Topkineto - primul serviciu mobil de kinetoterapie din Romania, prezent atat la evenimente sportive cat si la locul de munca. Echipa noastra de specialisti este una tanara si cu experienta bogata in recuperare si preventie medicala prin kinetoterapie, experienta dobandita in urma anilor de studiu si practica in Romania, Anglia si Danemarca.

Specialistii Topkineto va stau la dispozitie cu metode si tehnici inovative de recuperare medicala post-traumatica precum: kinesio taping, terapia trigger-point, bandaje corective, masaj terapeutic localizat, TENS pe puncte de acupunctura si gimnastica medicala. Oferim servicii de asistenta, consultanta si tratament in traumatismele sportive, pentru a asigura un viitor stralucit sportului in Romania.