Primul serviciu de kinetoterapie 100% mobil din Romania trimite un specialist la concertul Roger Waters - The Wall

Concertul Roger Waters - The Wall

featured image

Ca si in cazul legendarei formatii rock americane Red Hot Chili Peppers care a sustinut un concert grandios la Bucuresti in 31 august 2012, topkineto a fost solicitata pentru a asigura sanatatea fizica din punct de vedere kinetoterapeutic la mult aclamatul concert al Roger Waters - The Wall Live.

"Cel mai bun show facut vreodata. Punct.", New York Post.

"The Wall live este pur si simplu un show perfect. Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie.", Philadelphia Inquirer.

"The Wall este un proiect grandios, un adevarat triumf al ambitiei. Este punctul culminat al realizarilor muzicii rock.", The Times, Londra

"The Wall este ecranul perfect pentru o productie muzicala absolut uluitoare, cu animatii si efecte grafice nemaivazute.",

London Evening Standard.

"E imposibil sa nu fii surprins de acest show, o experienta multisenzoriala imposibil de egalat.", The Guardian.

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall! Evenimentul va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei, fiind organizat de Emagic.

Fanii Pink Floyd, una dintre cele mai iubite trupe rock din istoria muzicii, vor avea in sfarsit ocazia sa vada live, la Bucuresti, super-productia inspirata de cel de-al unsprezecelea album al trupei, The Wall. Considerat o adevarata capodopera, show-ul The Wall este combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid. Spectacolul reia povestea lui Pink, personajul principal al albumului, intreaga punere in scena bucurandu-se astazi de avantajele tehnologiei, oferindu-le fanilor nu doar un simplu concert, ci o productie multi-dimensionala fabuloasa despre care intreaga presa internationala vorbeste la superlativ., www.myticket.ro

Biletele pentru concertul Roger Waters si super-productia The Wall, ce va avea loc pe 28 august, se vor pune in vanzare online, ulterior fiind disponibile si in magazinele de specialitate.

Pink Floyd The Wall

Colaboratorul topkineto desemnat pentru acest eveniment de o deosebita importanta, este Kt. Elisabeta Dudau din Bucuresti. Aceasta a fost deasemeni selectata pentru a se ocupa de recuperarea fizica a trupei de dans a artistei americane Jennifer Lopez, intr-un concert ce era programat pentru a avea loc pe 14 noiembrie 2012, eveniment insa anulat din cauza unor nepotriviri tehnice legate de scena si locatie.