Raliul Iasului este mereu pe maini bune

Raliul Iasului este mereu pe maini bune

featured image

Serviciul mobil de kinetoterapie al Topkineto se afla in plina activitate la cea de-a doua editie a competitiei Raliul Iasului Dulop 2013, care are loc in perioada 4-5 octombrie. Specialistii Topkineto se vor asigura si in acest an ca evenimentul sportiv se desfasoara "fara dureri" si ii asteapta pe participanti la sedintele gratuite de care se pot bucura inainte de cursa.

La competitie vor participa personalitati cunoscute din lumea automobilistilor, piloti de renume, precum Francois Delecour, Valentin Porcisteanu sau Bogdan Marisca. Intre invitatii speciali se numara si frumoasa Roxana Ionescu, iubitoare infocata a acestui sport, care a venit in calitate de copilot.

Iar pentru a acoperi si zona accidentarilor, a preventiei si a recuperarii post-traumatice, kinetoterapeutii Topkineto, in colaborare cu organizatorii Raliului Iasului, pun la dispozitia participantilor sedinte gratuite de masaj terapeutic si consiliere, pentru a ajuta la bunul mers al cursei.

Fondatorul si kinetoterapeutul principal Topkineto, Alexandru Lefter, impreuna cu echipa sa formata din kinetoterapeutii Gratiela Olteanu si Elena Patrascu, au grija de sanatatea fizica a participantilor la raliu, dar au si dorinta de a le crea confortul psihic de care au nevoie pentru a duce cursa la bun sfarsit.

Specialistii nostri utilizeaza cele mai bune aparate, creme si bandaje de uz sportiv, produse recunoscute si folosite la nivel de elita in Europa si America. Tehnicile utilizate, metodele si experienta sustin calitatea serviciilor oferite de Topkineto si vin in sprijinul performantei sportive.


Le dorim succes participantilor si ii asteptam la cabinetul nostru, amplasat pentru acest eveniment la Hotelul Unirea, Sala Office!

topkineto