Kinetoterapie și fizioterapie pentru pacienții Medlife Iași

Pacienții abonați ai Clinicii Medlife Iași pot beneficia de proceduri de kinetoterapie și fizioterapie în cabinetul TOPKINETO Recuperare Medicală.

featured image

Cum poți beneficia de procedurile de kinetoterapie și fizioterapie în cabinetul nostru de recuperare medicală

Ştiai că dacă eşti abonat Medlife Iași prin firma la care lucrezi, poți beneficia gratuit de procedurile de kinetoterapie și fizioterapie în cabinetul nostru din Iași? Discută cu angajatorul tău şi alege-ți inteligent furnizorul de sănătate.

Primul pas este să verifici dacă abonamentul tău cu Hyperclinica Medlife îți oferă serviciile de kinetoterapie și fizioterapie. Vei primi lămuriri în această privință discutând cu personalul recepției clinicii Medlife. Vei putea astfel afla dacă poți beneficia de, fie 10 ședințe de recuperare medicală anuale, de un număr nelimitat de ședințe sau de un discount generos direct în cabinetul nostru, dacă nu ai serviciile de kinetoterapie și fizioterapie incluse în tipul tău de abonament. Poți face această verificare telefonic sau printr-o vizită la sediul clinicii Medlife.

Ai abonament Medlife Iași, dar nu include serviciile de kinetoterapie și fizioterapie

După ce te-ai consultat cu personalul recepției ai aflat că abonamentul tău nu include serviciile de recuperare medicală. Fii fară grija! Pentru situația ta am pregătit o reducere de 20% pentru orice pachet de proceduri ce includ (6, 12 sau 24 de ședințe). Aici poți afla mai multe detalii despre pachetele noastre de kinetoterapie și fizioterapie.

Ai beneficiat de cele 10 ședințe gratuite, dar este necesară continuarea tratamentului

Ai ajuns în cabinetul nostru, ai fost mulțumit de rezultatele procedurilor noastre de kinetoterapie și fizioterapie și ai dori să continui ședințele cu noi, dar ești limitat de cele 10 ședințe anuale incluse în abonamentul tău Medlife. Pentru că ne dorim să ducem tratamentul până la capăt îți oferim o reducere consistentă de 20% la toate pachetele noastre de servicii de recuperare medicală.

Nu uita! primul pas este să contactezi recepția clinicii medlife din iași

Telefonul pentru detalii și programări al clinicii Medlife este: 0232 275 477