Victoria apartine sportului iesean !

Victoria apartine sportului iesean !

featured image

In acest weekend, topkineto a bifat o noua victorie alaturi de echipa ieseana CSMS Iasi la futsal. In cadrul etapei a XVIII-a din Liga I de futsal, CSMS Iasi a primit vizita echipei Inter Teliu Brasov, condusa din teren de Ionel Pirvu, fosta glorie a Stelei Bucuresti sau PAOK Salonic, din postura de antrenor-jucator, pe care a invins-o fara drept de apel cu scorul de 12-0.

Ca si urmare a unui contact accidental mai dur la nivelul capului, un jucator al formatiei brasovene a beneficiat de interventia kinetoterapeutului topkineto, care chiar daca se afla sub contract exclusiv cu echipa ieseana, a sarit in ajutorul accidentatului neconditionat, dupa cum le-a promis brasovenilor chiar de la inceputul partidei. La finalul meciului, jucatorul in cauza si intreaga echipa oaspete si-a aratat recunostinta fata de staff-ul iesean. CSMS Iasi a obtinut a doua victorie in 2013 alaturi de echipa topkineto care si-a propus sa imbunatateasca performantele fizice si sportive ale jucatorilor. Vom fi alaturi de echipa ieseana si in viitor!

In sport, kinetoterapeutul ajuta sportivii accidentati sa revina la nivelul de perfomanta si randamentul de dinaintea survenirii traumatismului. Rolul unui kinetoterapeut ce insoteste echipa/jucatorul in turneu este de prevenire si tratament a accidentarilor acute (interventii pe teren) prin tehnici de bandajare, stretching pasiv, masaj, electroneurostimulare contra durerilor si crampelor, si bineinteles tehnici de prim-ajutor sportiv in cazul contuziilor, entorselor sau intinderilor. Topkineto dispune de cele mai bune creme si bandaje de uz sportiv folosite la nivel de elita in Europa si America si mai ales de tehnicile, metodele si experienta necesara.