CLUJ | Workshop intensiv de bandajare kinesiologica - patologii musculo-scheletale

featured image

Pregatiti-va de un workshop cu adevarat intens! Practica, practica, practica! Pentru a te bucura de indicatiile trainerului grupul de lucru va fi limitat la 16 cursanti. Vrei sa iti imbogatesti lista de aptitudini si sa devii mai aproape de un specialist complet? Vrei sa inveti o tehnica noua si renumita international intr-o maniera practica si onesta, fara exagerari comerciale, de la un trainer acreditat ANC cu o experienta de 8 ani in bandajari? Atunci acest curs este pentru tine.


Ce este un workshop?

Un workshop este un atelier. Practica, practica, practica, deci. Adica un loc unde primeaza creativitatea si mai ales colaborarea intre participanti cu interese comune in vederea obtinerii de rezultate concrete si solide. Atelierul nostru "de creatie", situat intr-un cabinet de recuperare medicala real, prin natura sa reprezinta un loc sau un grup orientat in special spre partea practica a unei tehnici sau metode si mai ales orientat spre deprinderea sau imbunatatirea unor aptitudini si abilitati noi.

Workshopul nostru este dedicat invatarii practice cu aport de informatie bazata pe experiente reale, fara exagerari comerciale, a metodei bandajelor kinesiologice.

Ce vom invata?

Impreuna cu trainerul vom invata principiile care stau la baza acestei utile metode, cand, cum si de ce se aplica banda kinesiologica si vom distruge miturile construite in jurul acesteia pentru a putea duce mai departe informatia in modul cel mai corect fata de pacientii nostri. Toate acestea prin incercari si dezvoltare practica!

Cui se adreseaza acest curs practic?

Vrei sa stii bineinteles daca acest curs este pentru tine. Acest curs ti se potriveste in primul rand daca nu ai mai participat la un alt curs de bandajare kinesiologica. Poti participa daca esti student sau absolvent al unei specializari medicale sau paramedicale (kinetoterapie, BFKT, asistenta BFKT, asistenta medicala etc.) sau esti, de exemplu, tehnician maseur/antrenor/preparator fizic in cadrul unui club sportiv.


Cum se va desfasura workshop-ul?

Acest curs practic se va desfasura pe durata zilei de 12 noiembrie, timp in care vom aplica bandaje pe intregul corp pentru afectiuni specifice ale gatului, umerilor, bratelor, cotului, mainilor si degetelor, spatelui, coastelor, abdomenului, feselor, genunchilor, gambelor, gleznelor si picioarelor (patologii musculo scheletale).

Cine te va invata si te va indruma pas cu pas?

Trainerul care te va indruma in deprinderea acestei tehnici este Kt. Alexandru Lefter, formator ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), fondator TOPKINETO si kinetoterapeut cu 8 ani de experienta clinica in aplicarea benzilor kinesiologice. Afla mai multe despre trainer aici.

Cat costa si ce primesti?

Informatiile, invatarea si aprofundarea tehnicii te vor costa 600 de lei, pret in care vor fi incluse: manualul de pe care iti vei putea mereu reimprospata cunostintele si suficiente benzi incat sa poti repeta pana la perfectiune, iar la final trainerul iti va inmana diploma de absolvire.

Unde si cand se va desfasura cursul practic?

Cabinetul KINETIKMED, Cluj Arena, Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400375

Interval orar 09:00 - 19:00

TAXA DE PARTICIPARE: 600 lei

AVANSUL in valoare de 200 lei iti va asigura participarea la curs si poate fi achitat in contul:

IBAN: RO94INGB0000999904946704
Banca: INGB CENTRALA


cu mentiunea "Avans curs bandajare Cluj". Diferenta sumei va fi achitata la inceputul cursului. In limita celor 16 locuri se va accepta si plata integrala in dimineata cursului pentru cei care s-au hotarat mai tarziu.

Locuri: 16 cursanti. Rezerva-ti locul din timp!

Inscrieri si confirmari la telefon: 0741 479 391.