"Gât strâmb", "gât de lup" sau torticolis: libertate de mișcare de la prima ședință!

featured image

Torticolisul sau „gâtul de lup” cu care te-ai trezit într-o dimineață reprezintă o afecțiune musculară frecventă cu care ne întâlnim în cabinetul de kinetoterapie.

Mulți dintre pacienții noștri află cu mirare că își puteau recăpăta libertatea de mișcare a gâtului chiar după o singură ședință de kinetoterapie, masaj și fizioterapie. Tot ce trebuie să faci este să apelezi chiar de la debut la experiența unui kinetoterapeut.

Paradoxal, această stare se poate instala după un somn „prea” bun. Respectiv după ce ai dormit în aceeași poziție toată noaptea, de ex., pe burtă cu capul într-o parte.

Netratată, această afecțiune poate cauza durere și limitare de mișcare de până la 14 zile. Fiind tratată în regim de urgență, poți scăpa de durere în maxim 3 ședințe kinetoterapie. În clipul de mai jos poți vedea procesul de vindecare.


Dacă întâmpini această problemă musculară sună de urgență la numărul nostru de programări 0770 540 811 sau folosește formularul de programări online și în cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre reprezentanții noștri.