Conferinta incununata de succes

Conferinta incununata de succes

featured image


topkineto, primul serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania a sarbatorit un an de activitate alaturi de invitati de seama.

Pe data de 12 ianuarie 2013 s-a implinit un an de cand a luat fiinta topkineto, primul serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania. topkineto a fost inca de la inceputul activitatii sale etalon de profesionalism si seriozitate dorind sa sustina pe toti cei care doresc si muncesc pentru a obtine performanta, de la birou sau de pe terenul de sport.

In ziua aniversarii echipa topkineto a decis sa ofere prietenilor, fie ei clienti sau colaboratori, o suita de momente speciale. Primul eveniment organizat a fost conferinta “Ce inseamna sa fii primul”, in Sala Cuza a Hotelului Unirea din Iasi, unde au fost invitati cei care au fost aproape echipei in anul care a trecut. Avand ca amfitrion pe Florin Daminescu, celebra voce de radio ieseana, conferinta a reamintit publicului prezent cele mai importante repere din activitatea echipei topkineto din primul an. Astfel s-a revazut pe ecranele conferintei celebrul luptator K1 iesean Sebastian Ciobanu, care a vrut in mod special sa-si reafirme sustinerea si multumirea pentru echipa topkineto participand la evenimentul aniversar. Un alt sportiv care a tinut sa fie alaturi de echipa, a fost multiplul medaliat catarator iesean Florian Mastacan. O surpriza pentru cei aflati la conferinta a fost prezenta in public a echipei de baschet Politehnica CSS Unirea Iasi care au dorit astfel sa suplineasca absenta antrenorului lor, domnul Costel Moscalu, celebrul baschetbalist iesean, care nu a mai putut participa la conferinta din cauza unor probleme personale. Publicul a fost completat de oameni de afaceri, angajatori, profesionisti din domeniul kinetoterapiei dar si de 10 studenti, aspiranti la o cariera in kinetoterapie, carora topkineto le-a oferit sansa sa participe la conferinta in urma unui concurs de cunostinte de specialitate.

Conferinta Topkineto 2013

In cadrul conferintei s-a discutat despre principiile de baza in derularea unei afaceri de succes in kinetoterapie, printre vorbitori dorind sa-i amintim pe domnisoara Elena Gheorghita, fondatorul Tonus Plus, prima sala de Pilates la standarde profesioniste din Iasi, domnul George Neculai, fondatorul 5Points Solutions, firma de IT ieseana in plina dezvoltare si doamna Dr. Paula Drosescu, mentor si trainer cu recunoastere nationala si internationala. Seria de vorbitori a fost incheiata de domnul Alexandru Lefter, fondatorul topkineto, care a tinut sa multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de echipa topkineto si sa reafirme principiile care au stat la baza succesului topkineto din primul an de activitate: multa munca, seriozitate si profesionalism. La finalul conferintei cei prezenti au fost incantati de prestatia cvartetului de coarde Charism String Quartet care a ridicat la propriu audienta in picioare. „Toata pasiunea, munca si timpul investit in proiectul topkineto ne-au fost confirmate ca fiind cea mai bine plasata investitie din toata cariera mea de pana acum. Conferinta a fost un real succes, iar raspunsul audientei de la finalul acesteia ne-a coplesit. In numele intregii echipe topkineto care a pus umarul la organizarea si sustinerea acestei conferinte aniversare, doresc sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut in acest prim an si sa-i asigur ca acesta este doar inceputul. Suntem aici si vom ramane aici!” a declarat Alexandru Lefter la finalul conferintei.

Ziua in care topkineto, primul serviciu de kinetoterapie la locul de munca si evenimente sportive din Romania, a implinit un an de activitate s-a incheiat cu o petrecere care a avut loc la cafeneaua Teatru Fix din Iasi, la care cei prezenti au avut parte de o prestatie live extrem de apreciata din partea trupei vocal-instrumentale Life Track.

Pentru alte detalii puteti contacta topkineto (email: alk(at)topkineto.ro, tel.: 0741 479 391).