EXCLUSIV: Interviu cu romanca ce s-a ocupat de membrii formatiei celebrului Roger Waters

EXCLUSIV: Interviu cu romanca ce s-a ocupat de membrii formatiei celebrului Roger Waters

featured image

Serviciul mobil de kinetoterapie cu origini iesene, Topkineto, a fost prezent la inca un concert grandios in Bucuresti - Roger Waters, membru fondator Pink Floyd, a adus in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, show-ul The Wall.

Colaborarea cu formatia rock Red Hot Chili Peppers la evenimentul din 31 august 2012 a adus echipei topkineto renume si a confirmat calitatea muncii prestate, astfel incat a fost solicitata pentru a asigura sanatatea fizica din punct de vedere kinetoterapeutic si la mult aclamatul concert Roger Waters din 28 august 2013 in Piata Constitutiei. Evenimentul, despre care se spune ca este cel mai bun show facut vreodata, este considerat o adevarata capodopera, fiind combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid.

Colaboratorul Topkineto desemnat pentru acest eveniment de o deosebita importanta, a fost Kt. Elisabeta Dudau din Bucuresti. Aceasta a acceptat sa raspunda la intrebarile noastre dupa concert.

R: Cum ai trait experienta Roger Waters?

Pot spune ca experienta Roger Waters Tour mi-a schimbat cumva optica si mi-a oferit sansa de a cunoaste oameni interesanti, de a lucra cu profesionisti, poate chiar de a face parte dintr-o echipa care m-a adoptat imediat. Bineinteles, toate acestea n-ar fi fost posibile daca nu as fi fost selectata de topkineto sa ma ocup de acest eveniment grandios. Desi m-am dus acolo cu niste emotii mai mari decat mine, Alexandru Lefter, managerul Topkineto m-a ajutat inca de dimineata sa trec peste valul de emotii care ma coplesise si mai apoi cei din staff care au facut totul pentru a ma acomoda.

Roger Walters

R: Ce a fost diferit in lucrul cu vedetele, fata de lucrul cu oamenii obisnuiti?

Inainte de a intra in culise incercam sa-mi imaginez cum o sa fie, cu ce situatii o sa ma intalnesc, cum ar trebui sa reactionez si incercam sa ma port cat mai natural. Fiind primul eveniment de genul acesta pt mine, voiam sa iasa totul perfect si aveam ceva emotii doar la gandul ca voi lucra cu niste staruri ale muzicii rock, mai mult decat atat, preferatii mei. Am ramas placut surprinsa sa constat ca si ei sunt oameni ca noi, muritorii de rand, am glumit am ras, am lucrat impreuna, la sfarsit ne-am imbratisat, am schmbat cateva impresii si fiecare si-a vazut de drum. Mi-a placut foarte mult ca membrii trupei au fost foarte prietenosi cu mine si deschisi, fapt care in viata de zi cu zi, in lucrul cu pacientii mei, se intampla dar la alt nivel.

R: De ce tip de tratament au avut nevoie membrii formatiei?

Am lucrat cu 5 dintre membrii trupei si toti au solicitat tipul de masaj decontracturant si de relaxare pe cateva dintre segmentele indicate de ei. Spre exemplu Dave Kilminster, chitaristul prim de la Roger Waters Band a solicitat sa ma ocup mai mult de mainile lui si de zona cervicala. Bateristul Graham Broad a dorit sa acord mai multa atentie spatelui, deoarece simtea o anumita durere intre omoplati. Snowy White, chitarist care face parte din backing guitar, a dorit sa ma ocup de spatele sau. Pat Lennon, vocalist atat in R.W. Band cat si in trupa Venice, a solicitat mai multa atentie pt membrele superioare si inferioare. Kipp Lennon, chitarist si vocalist, a vrut ca atentia mea sa fie indreptata catre zona cervicala, omoplati si membre superioare, deoarece inca se refacea dupa o intindere musculara. Mark Lennon, varul acestora doi din urma a solicitat doar reflexoterapie.

R: Ai intampinat dificultati si cum ai trecut peste ele?

Din fericire nu am avut parte de dificultati, cei din stafful trupei au facut totul posibil pt mine, orice am avut nevoie m-au indrumat, m-au ajutat, mi-au creat toate conditiile pentru a lucra intr-un spatiu mai mult decat decent, pot spune ca totul a mers foarte bine, judecand dupa recunostinta si fetele vesele ale celor cu care am lucrat. A fost o experienta benefica si de o importanta majora pentru mine ce mi-ar placea sa se repete. In mod cert toate acestea nu ar fi fost posibile fara indrumuarea si spijinul acordat de catre Topkineto, mai exact din partea lui Alexandru Lefter care a ajutat cu informatii si mi-a oferit suport pe toata perioada desfasurarii evenimentului.


Roger Walters