'Fara kinetoterapeut riscam sa ne tratam bazat pe banuieli.' - Jean Vladoiu

Jean Vladoiu, 130 de goluri in Liga I

featured image

Vineri, 18 octombrie, marile glorii ale fotbalului romanesc au evoluat intr-un meci demonstrativ de minifotbal, in deschiderea partidei CSMS Iasi - KSE Targu Secuiesc. Topkineto a avut onoarea de a sta pe banca de rezerva alaturi de Miodrag Belodedici, Daniel „Didi” Prodan, Jean Vladoiu, Marius Lacatus si Florin Prunea si chiar de a-i trata pe cei care au solicitat ajutorul, la finalul partidei. 

Jean Vladoiu a fost, pe rand, membru al echipelor Steaua, Rapid si mai apoi Dinamo Bucuresti dar si al echipei nationale, jucand in 324 de meciuri de Liga 1 si inscriind 130 de goluri. In timpul meciului de la Iasi a suferit o accidentare, dar specialistii Topkineto au fost pe pozitii si i-au oferit tratament si consiliere.

Cat de importanta este prezenta unui kinetoterapeut la aceste evenimente sportive?
Jean Vladoiu: Am avut nevoie toata cariera de kinetoterapeut. Sunt un foarte mare ajutor pentru sportivi. Fara ei nu am reusi sa ne refacem mai rapid si tratamentele sunt date numai de specialisti - noi ca sportivi nu putem sa mergem pe banuieli si sa riscam sa ne tratam singuri.

In ce perioada a activitatii sportive este cea mai mare nevoie de un kinetoterapeut?
J.V.: In permanenta. Eu, cel putin, in trei ani in Germania aveam un kinetoterapeut care statea in permanenta cu echipa si cei care erau accidentati, cei care trebuiau sa faca recuperare beneficiau de aceste servicii si era fantastic.
Cum va simtiti in urma tratamentului aplicat de kinetoterapeutul Topkineto?
J.V.: Foarte bine si ii multumesc foarte mult domnisoarei kinetoterapeut Gratiela Olteanu care s-a ocupat de genunchiul meu. Chiar am vazut ca stie ce face si este foarte dedicata activitatii pe care o desfasoara. Ma simt mult mai bine acum, dupa tratament. A fost o intamplare sa ma lovesc la piciorul drept, pentru ca nu am avut niciodata probleme. Bine, pe parcursul carierei mele am mai fost lovit, dar in zona aceasta mai putin si mi s-a parut ciudat ca ma doare la mers. Dar acum ma simt mult mai bine datorita Topkineto!
 
Jean Vladoiu