Interviu exclusiv cu romanca ce se va ocupa de sanatatea lui Roger Waters si a trupei in concertul The Wall !

Interviu exclusiv cu romanca ce se va ocupa de sanatatea lui Roger Waters si a trupei in concertul The Wall !

featured image

Serviciul mobil de kinetoterapie cu origini iesene, Topkineto, va fi prezent la inca un concert grandios in Bucuresti - Roger Waters, membru fondator Pink Floyd, aduce in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, show-ul The Wall.

Colaborarea cu formatia rock Red Hot Chili Peppers la evenimentul din 31 august 2012 a adus echipei topkineto renume si a confirmat calitatea muncii prestate, astfel incat a fost solicitata pentru a asigura sanatatea fizica din punct de vedere kinetoterapeutic si la mult aclamatul concert Roger Waters din 28 august 2013 in Piata Constitutiei. Evenimentul, despre care se spune ca este cel mai bun show facut vreodata, este considerat o adevarata capodopera, fiind combinatia perfecta de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie colosala, conceputa sub forma celebrului zid.

Colaboratorul Topkineto desemnat pentru acest eveniment de o deosebita importanta, este Kt. Elisabeta Dudau din Bucuresti. Aceasta a fost deasemeni selectata pentru a se ocupa de recuperarea fizica a trupei de dans a artistei americane Jennifer Lopez, intr-un concert ce era programat pentru a avea loc pe 14 noiembrie 2012, dar care a fost anulat din cauza unor nepotriviri tehnice legate de scena si locatie.

R: Ce te-a determinat sa alegi kinetoterapia?

E.D.: Imi place sa lucrez cu oamenii iar acest domeniu imi ofera aceasta posibilitate. Imi place sentimentul acesta de bucurie pe care il am in momentul in care vad rezultatele si recunostinta pacientilor.

R: Cum l-ai cunoscut pe Alexandru Lefter, fondatorul topkineto si cum ati ajuns sa colaborati?

E.D.: L-am cunoscut prin intermediul unei retele de socializare, eu l-am adaugat ca prieten si am ajuns sa colaboram in momentul in care se pregatea sa lucreze cu cei de la Red Hot Chili Peppers anul trecut. Pentru ca acest eveniment a fost pregatit in cele mai mici detalii, el m-a solicitat pentru a-l ajuta cu materiale, precum o masa de tratament de rezerva in cazul unei eventuale urgente. De atunci pastram o legatura permanenta. Primul job trebuia sa fie la concertul Jennifer Lopez care nu a mai avut loc.

R: Cum este sa faci parte din aceasta echipa?

E.D.: Ma bucur ca l-am cunoscut pe Alexandru Lefter si ca am posibilitatea de a lucra cu un profesionist de anvergura lui. De asemeni ma bucur ca m-am alaturat celorlalti colaboratori ai Topkineto, care stiu ca au fost selectati cu atentie.

R: Cum ai reactionat cand ai aflat ca ai fost selectata de Topkineto pentru a fi kinetoterapeutul membrilor trupei Roger Waters - Pink Floyd pentru concertul din 28 august de la Bucuresti?

E. D.: M-am bucurat foarte mult, eu fiind fan Pink Floyd. Cand am auzit la stiri ca va concerta in Romania ma gandeam ca trebuie sa merg! Si s-a intamplat mai mult decat atat.

R: Ce inseamna pentru tine participarea la acest eveniment?

E.D.: Pe plan profesional, cred ca evenimentele de genul acesta sunt precum o carte de vizita pentru viitorul carierei. Este foarte important sa cunosti persoanele potrivite. Iar pe plan personal se poate spune ca e un vis devenit realitate."

Va invitam sa reveniti pe www.topkineto.ro pentru interviul cu Elisabeta Dudau de dupa mult asteptatul concert The Wall.

Roger Waters