'Nu voi mai lovi doar cu stanga, voi da si cu dreapta!' - Luptatorul de K1 Danut Hurduc

'Nu voi mai lovi doar cu stanga, voi da si cu dreapta!' - Luptatorul de K1 Danut Hurduc

featured image

Luptatorul de K1 iesean, Danut Hurduc, revine in forta in ring, sambata, 29 martie, in cadrul Galei 2014 SuperKombat New Heroes, care va avea loc la Ploiesti.
Topkineto a facut "verificarea tehnica" si a stat un pic de vorba cu prietenul sportiv Danut Hurduc.

E primul meci dupa o pauza de 4 luni. Te simti pregatit?
Mai pregatit ca niciodata. Am avut, intr-adevar, o pauza de 4 luni pentru ca am avut o fractura la mana dreapta si m-am operat, dupa care am avut nevoie de recuperare medicala. Aici au intervenit specialistii, iar cu ocazia aceasta vreau sa ii multumesc mult kinetoterapeutului topkineto Gratiela, pentru ajutor, atentie si rabdare. Acum ma simt foarte pregatit, pentru ca am avut rezultate bune si la meciurile jucate cu mana rupta, dar acum, cand sunt intreg? Nu voi mai lovi doar cu stanga, voi da si cu dreapta!

Cu cine vei lupta si la ce categorie?
Sunt la categoria -91kg si voi avea un adversar de origine turca, Ibo Efe.

Ai emotii?
Intotdeauna am emotii cand intru in ring, dar sunt constructive. Nu imi subestimez niciodata adversarii si am incredere in mine si in efortul depus in timpul antrenamentelor.

Cate antrenamente ai pe zi?
Dimineata am program de miscare usoara, la pranz fac alergare si alte exercitii la sala de forta iar seara e antrenamentul propriu-zis pentru lupta. Din ianuarie am reintrat in programul normal de antrenament, pentru ca pana atunci faceam numai cardio, din cauza accidentarii.

Cum te simteai cand nu aveai voie sa joci?
Fizic eram din ce in ce mai bine, dar psihic nu eram ok. Imi era ciuda ca mergeam la sala si ii vedeam pe colegii mei ca faceau lupte si tanjeam si eu sa fac la fel... Insa am avut aceasta perioada de revenire si mi-am intrat iar in ritm psihic si fizic si acum sunt bine. Vor fi multe gale anul acesta si vreau sa fiu in forma in ring!

Cine te va insoti la meciul de sambata?
Vineri dimineata plec spre Ploiesti impreuna cu fratele meu, care nu a lipsit la niciun meci, mi-a fost mereu alaturi si m-a sustinut si va merge si antrenorul. Probabil vor veni si alti prieteni si sustinatori ai mei si sper ca va reusi sa ajunga si kinetoterapeutul principal topkineto, Alexandru Lefter.

Lupta cu Ibo Efe va fi transmisa integral pe Sport.ro (TV), sambata, 29 martie, incepand cu orele 21:30 si in reluare pe Pro TV de la 00:30

 

Materialul poate fi preluat doar cu mentionarea sursei: www.topkineto.ro