'Performanta fara kinetoterapeut este ca masina de rally fara mecanici.'

Alexandru Lefter, kinetoterapeutul oficial la Trofeul Municipiului IASI 2013

featured image

Serviciul mobil de kinetoterapie Topkineto a fost prezent in perioada 5-14 iulie 2013 la Circuitul FRT PRO - Trofeul Municipiului Iasi, competitie organizata de Clubul Sportiv CFR in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis. Kinetoterapeutul principal si fondatorul topkineto, Alexandru Lefter, s-a ocupat personal de prevenirea si tratarea accidentarilor acute aparute pe parcursul evenimentului sportiv.

Urmariti interviul acordat pentru Radio Iasi in studioul special amenajat pentru acest eveniment, chiar in timpul unui joc. Programat sa inceapa mai devreme, interviul a fost amanat cu cateva minute pentru ca supervisorul Mihai Dumitrescu si kinetoterapeutul Alexandru Lefter au trebuit sa intervina pentru o urgenta medicala pe terenul unde se juca partida Diana Buzean - Raluca Platon.

Specialistii Topkineto va stau la dispozitie cu metode si tehnici inovative de recuperare medicala post-traumatica precum: kinesio taping, terapia trigger-point, bandaje corective, masaj terapeutic localizat, TENS pe puncte de acupunctura si gimnastica medicala. Oferim servicii de asistenta, consultanta si tratament in traumatismele sportive, pentru a asigura un viitor stralucit sportului in Romania.