Abonamentul anual cu servicii de recuperare medicală pentru angajați

featured image

Ce este abonamentul cu servicii de recuperare medicală pentru angajati?

Abonamentul cu servicii de recuperare medicală pentru angajați reprezintă un beneficiu alcătuit din componente de tratament și prevenție care include, gratuit, evaluarea funcțională inițială întocmită de un specialist experimentat și procedurile specifice de fizioterapie și kinetoterapie menite să amelioreze sau să elimine complet durerile.

Printre procedurile de kinetoterapie și fizioterapie incluse în abonament se numără electrostimularea musculară, educația posturală, gimnastica medicală, terapia manuală, masajul, vibromasajul, termoterapia sau bandajarea kinesiologică. Specialiștii noștri și toate metodele noastre de tratament stau la dispoziția oricărui angajat pentru a acoperi majoritatea durerilor provocate de diversele obiceiuri sau posturi vicioase adoptate în timpul muncii.

Pentru cine este potrivit abonamentul anual cu proceduri de fizioterapie și kinetoterapie

Fie că lucrezi la birou, stai mult în picioare aplecat peste bancul de lucru sau parcurgi zeci de ore și sute de kilometri la volan, corpul tău suportă multiple forme de stres, care conduc inevitabil la afecțiuni care îți pot reduce productivitatea sau, în cazurile severe, te pot incapacita fizic, respectiv te pot scoate din circuitul profesional, temporar sau definitiv. Pentru mulți dintre pacienții noștri a fost, din pacate, doar o chestiune de timp până când au întâmpinat o dificultate de ordin medical care i-a pus în situația de a lua decizia radicală de a-și schimba stilul de viață. Experiența clinică ne-a învățat că majoritatea afecțiunilor de natură profesională pot fi evitate atunci când un angajat primește ajutorul de specialitate la timp.

Statul Român consideră acest abonament ca reprezentând o investiție in sănătatea angajaților, astfel dacă sunt decontate de către angajator, conform Codului Fiscal, serviciile medicale de specialitate precum kinetoterapia, fizioterapia sau recuperarea medicală în general, furnizate sub formă de abonament reprezintă: venit neimpozabil pentru angajat și cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit pentru angajator.

Beneficiile abonamentului de servicii de recuperare medicală pentru un angajat

Abonamentul cu proceduri de fizioterapie și kinetoterapie permite angajatului ca pe durata întregului an să aibă acces rapid la specialiștii și procedurile de recuperare medicală necesare pentru a se trata, pentru a se proteja împotriva afecțiunilor profesionale sau pentru a ține sub control afecțiuni musculo-scheletale deja existente. Primești ajutor oricând, tot anul!

Ce primești inclus în abonament?

Abonamentul anual cu proceduri de fizioterapie și kinetoterapie îți oferă acces la cele mai importante și eficiente proceduri de recuperare medicală de care ai nevoie imediat, în limita a 2000 lei echivalenți celor 400 euro neimpozabili și deductibili.

Proceduri de fizioterapie incluse

Proceduri de kinetoterapie incluse

  • Proceduri manuale de relaxare și dezvoltare a mobilității articulare;
  • Educație și reeducare posturală în vederea îmbunătățirii pozițiilor de lucru;
  • Gimnastică medicală după intervenție chirugicală (hernie de disc, reconstrucție ligament încrucișat, o leziune a meniscului, proteză de genunchi, umăr, proteză de șold, post-imobilizare cu atelă gipsată sau orteză etc.);
  • Exerciții care te vor învăța cum să îți relaxezi mușchii spatelui și să economisești sume semnificative de bani;
  • Proceduri fizice special concepute pentru recuperarea reumatică.

Programări cu timp de așteptare foarte redus

Prin acest abonament programările se obțin extrem de rapid, timpul de așteptare variind de la 1 zi la maximum 6 zile. În comparație cu programările pentru tratamentele garantate de sistemul de stat care variază între 1 lună și 3 luni. Durerile ignorate riscă să se agraveze.

Ai specialistul alături de tine indiferent de distanță

Un alt mare avantaj este constituit de posibilitatea de a solicita și primi consultanță de la distanță, astfel angajatul având la îndemână răspunsuri greu accesibile prin efort propriu. Acest abonament oferă acces la expertiza tuturor specialiștilor noștri experimentați, fizic, telefonic sau chiar on-line.

Pragul anual neimpozabil per angajat este de 400 euro. Verifică împreună cu angajatorul tău această opțiune, iar noi te vom asista să recuperezi cheltuielile prin facturarea și detalierea procedurilor efectuate, fie că vorbim despre fizioterapie, kinetoterapie sau un cumul complex de proceduri.

Ar trebui să aștepți aprobare de la locul de muncă pentru a beneficia de abonamentul anual cu proceduri de recuperare medicală?

Din fericire, nu! Poți achiziționa Abonamentul anual cu 20 de ședințe cu toate procedurile necesare ție incluse care îți vor fi de ajutor tot anul fără timp de așteptare sau foarte redus, pe cont propriu, fără a aștepta aprobare din partea angajatorului. Abonamentul în valoare de 2000 de lei (echivalentul a 400 euro) poate fi achiziționat pentru tine sau pentru familia ta prin plata cu cardul sau numerar în clinică sau prin transfer bancar și are valabilitate 1 an de la momentul evaluării inițiale sau a primei ședințe efectuate.

Beneficiile abonamentului de servicii de recuperare medicală pentru angajator

În situația in care optează să își recompensese angajații cu acest beneficiu, angajatorul are numai de câștigat, atât din punctul de vedere al productivității și fidelizării oamenilor, cât și din punct de vedere fiscal.

  • Preocuparea conducerii unei companii pentru sănătatea fizică și psihică a angajaților săi contribuie enorm la fidelizarea acestora, la o implicare mai mare și, bineînțeles, la o productivitate crescută;
  • Un beneficiu sub forma unui abonament de recuperare medicală va ridica nivelul de satisfacție al angajaților, acesta fiind unul dintre cele mai motivante beneficii dintr-un componența unui pachet extra-salarial;
  • Monitorizarea regulată a sănătății angajaților și accesul rapid la un specialist musculo-scheletal conduce automat la o scădere a costurilor aferente concediilor medicale;
  • Statul Român consideră acest abonament ca reprezentând o investiție in sănătatea angajaților, permițând o deducere de impozit in limita a 400 euro pe an pentru fiecare salariat care primește beneficiul unui abonament cu servicii de recuperare medicală.